Esteu aquí: Inici Comerç Comerç Som Comerç TGN Campanyes 2014 Un projecte ambiciós pel comerç de Tarragona

Un projecte ambiciós pel comerç de Tarragona

Els alumnes de comerç del Vidal i Barraquer a l’Ajuntament de Tarragona amb motiu de signatura d’un conveni de col•laboració en matèria de comerç

 

Aquest dimecres, 5 de febrer de 2014, amb motiu de la signatura del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Tarragona i el Institut Vidal i Barraquer, en l’àmbit del comerç, els alumnes del mòdul superior de Comerç i Marketing, han pogut assistir a l’acte i roda de premsa subsegüent.

Roda Premsa conveni col·laboracio Comerç

A partir d’aquesta signatura els alumnes del Vidal i Barraquer, prepararan tot el treball de camp que els ha de dur a confeccionar una base de dades dels comerços i serveis de Tarragona, a partir de la visita porta a porta dels locals i establiments comercials oberts a la nostra ciutat.

 

La feina serà coordinada i supervisada per les professores de d’investigació comercial del centre, amb estreta implicació del departament de promoció comercial de l’Ajuntament.

Alumnes del Vidal i Barraquer amb l'alcalde de Tarragona

Es preveu que amb aquesta nova base de dades, el comerç de Tarragona podrà tenir una millor interlocució amb l’Ajuntament, així com amb el món formatiu del comerç a la ciutat.

 

Aquest mateix any, els alumnes de comerç i marketing del Vidal i Barraquer podran traslladar enquestes als comerciants per disposar de la seva opinió, i obtenir informació de primera mà i útil per a fer estudis i propostes de dinamització comercial i promocional.

Alumnes del Vidal i Barraquer a la sala dels Penjats

Donat que la col·laboració del Vidal i Barraquer amb el comerç i amb l’Ajuntament de Tarragona, s’estableix amb intenció de continuïtat en el temps, s’espera que d’aquesta aliança, el benefici es traslladi de forma profitosa a la nostra ciutat i el seu teixit comercial.

 

Finalment, l’alcalde de Tarragona, un cop signat el conveni, ha intercanviat impressions amb els alumnes, i els han encoratjat per fer una bona feina, tot encetant aquesta relació en l’àmbit comercial, que ha de servir a nivell professional a tots els alumnes, apropant l’excelència formativa del Institut Vidal i Barraquer al teixit comercial de Tarragona.

Segells de reconeixement d’administració oberta