Esteu aquí: Inici Comerç Comerç Som Comerç TGN Campanyes 2015 Night and Shop Spring Tarragona 2015

Night and Shop Spring Tarragona 2015

La proposta vol promocionar la diversificada i variada oferta comercial de la nostra ciutat

El pròxim divendres 15 de maig de 2015, entre les 20 i 24 hores, torna la Night and Shop Tarragona. En la seva quarta edició a la ciutat, aquesta campanya comercial va destinada a dinamitzar l’espai comercial urbà de Tarragona i dóna tot el protagonisme als comerços de la ciutat, tot estimulant la participació activa de la ciutadania de Tarragona i d'aquells que ens visitin.

La proposta vol promocionar la diversificada i variada oferta comercial de la nostra ciutat i pretén animar els possibles compradors a conèixer el bo i millor d’establiments comercials i de l’oferta en productes i serveis del comerç de Tarragona.

Al costat dels comerços que obrin les seves portes estaran presents quatre espais temàtics al carrer i creats per l’ocasió on es realitzaran activitats de caràcter comercial, lúdic i per a l'entreteniment de la ciutadania. L’Espai Casino a la Rambla Nova, l’Espai Unió, l’Espai Feel & Chic a la Plaça Verdaguer i la desfilada de moda a la Part Alta seran punts d’atenció que no us podeu perdre. En un d'aquests espais les botigues participants en la NIGHT SHOP SPRING Tarragona oferiran regals directes, descomptes, o ambdues coses.

En aquesta Nit del Comerç l'oferta de compres i oci està garantida

Així mateix, cada botiga de forma individual podrà realitzar alguna activitat específica dins el seu establiment, com ara demostracions de producte, oferir promocions específiques, degustacions, etc., i recordeu que els establiments adherits a la campanya podran oferir tiquets d’aparcament gratuïts per aquest dia (de 20 h a la 1 de la matinada) als seus clients i als aparcaments municipals de Joan XXIII, President Lluís Companys, Avinguda Catalunya i plaça Corsini.

Podeu estar al dia de la Night & Shop, a través d'aquesta pàgina de Facebook

Segells de reconeixement d’administració oberta