Esteu aquí: Inici Comerç Comerç Som Comerç TGN Campanyes 2016

Campanyes 2016

M'agradaria... que aquest fora el millor Nadal Comercial


El comerç de Tarragona inaugura la temporada comercial de Nadal el divendres 25 de novembre amb la tradicional Encesa de les llums de Nadal i la Festa inaugural al tram de la Rambla Nova, al costat del Banc d'Espanya.

L'arbre de Nadal tornarà a ser l'epicentre del Nadal a la ciutat, juntament amb 65 carrers il·luminats i 465 motius nadalencs que donaran vida i alegria a la ciutat. A la plaça Verdaguer s'instal·larà l'equipament d'entreteniment i oci de la pista de gel natural, que amb unes mides de 25 x 14 m farà les delícies dels infants entre el 25/11/2016 i el 8/1/2017.

La campanya comercial municipal que s'impulsa des de l'Ajuntament estarà enfocada al voltant de la distribució a tots els comerços de Tarragona de tiquets de descompte 2 x 1 per a la pista de gel, que seran entregats pels comerciants als seus clients quan comprin a les botigues de la ciutat, per poder gaudir de l'experiència de 30 minuts a la pista de gel a meitat de preu.

En paral·lel es programarà, de l'1 al 24 de desembre, "l'Aproxima't al Nadal", una campanya d'animació als carrers de les principals zones comercials de Tarragona, com ara ho són la zona entre Rambles, Casc Antic, Mercat Central i voltants, als barris de Bonavista, Campclar i Torreforta, Sant Pere i Sant Pau, Sant Salvador, el Serrallo i la Vall de l'Arrabassada. Farem arribar l'essència nadalenca al cor dels infants de la mà del Pare Noel i els Elfs.

A fi i efecte de què els comerciants puguin donar el millor servei als seus clients, les empreses municipals d'Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT) i ESPIMSA, oferiran pacs de 100 tiquets dels aparcaments de Joan XXIII, av. Catalunya i plaça Corsini a preus ajustats, perquè els puguin entregar als seus clients i aquests disposin de dues hores gratis d'aparcament, tot facilitant la mobilitat dels compradors i incentivant la compra als establiments de Tarragona.

Podreu consultar la resta del programa d'activitats municipals i del món associatiu i civil de Tarragona per aquest Nadal a l'enllaç "M'agradaria".

La campanya comercial de Nadal concreta el màxim interès dels negocis de la ciutat, dels esforços com a detallistes i consolida un gruix molt important de les vendes per al comerç local. És un temps que permet l'oportunitat de donar el millor servei als clients.

Des del departament de Comerç us convidem a impulsar l'esperit nadalenc, i desitgem a tots els botiguers de la ciutat una profitosa campanya de vendes, de bona atenció als ciutadans i visitants i fer d'aquest Nadal quelcom per recordar amb les nostres famílies, amics i clients.

 

El comerç i el gaudi de la pista de gel natural a Tarragona

La campanya comercial de Nadal 2016 a Tarragona torna a comptar amb la pista de gel natural a la cèntrica plaça Verdaguer a partir del pròxim 25/11/2016 i fins al 8/01/2017.

Tot el comerç del municipi podrà compartir amb els seus clients els tiquets 2 x 1 per entrar a la pista de gel (fins a final d'existències).

Trenta minuts per sessió són una experiència bonica de viure, especialment per als infants i joves, i per tota la família.

Per tal que les entitats comercials i els comerciants tinguin coneixement concret de la dinàmica de la campanya i de com s'articularà, us ajuntem aquest enllaç a la circular explicativa.

 


 

"Aproxima't al Nadal". El Pare Noel i els elfs arriben a Tarragona

A partir del pròxim 1 de desembre i fins al 24 de desembre de 2016, pels carrers i comerços de Tarragona, els infants podran gaudir de l'animació nadalenca de la mà del Pare Noel i els seus elfs, que portaran la il·lusió, els millors desitjos a i escoltaran als més menuts, que podran fotografiar-se amb ells.

"Aproxima't al Nadal" és el lema de l'activitat de dinamització comercial que impulsa l'Ajuntament de Tarragona, i que es desplegarà a la zona entre Rambles, Casc Antic, Mercat Central i Voltants, i que també farà arribar l'essència nadalenca al cor dels infants a Bonavista, Campclar i Torreforta, Sant Pere i Sant Pau, Sant Salvador, el Serrallo i la Vall de l'Arrabassada.

Els comerços de cada eix comercial caldrà que estiguin ben atents a l'arribada de la rua del Pare Noel, el qual rebrà les cartes dels nens i es fotografiarà amb ells al seu estand amb fotoreclam que es situarà de forma itinerant per les zones indicades.

Els nens rebran de la mà del Pare Noel un Estel dels Desitjos perquè puguin expressar el seu missatge d'esperança per aquest Nadal.

Per tal que les entitats comercials i els comerciants tinguin coneixement concret de la dinàmica de la campanya, la cronologia de l'arribada del Pare Noel a cada zona de la ciutat, de com s'articularà l'activitat i com els comerços podran participar-hi, us adjuntem la circular explicativa en aquest enllaç.

 

Nadals a Tarragona: més facilitat i millors condicions per aparcar

L'entitat comercial la ViaT ha arribat a acords amb les empreses municipals d'ESPIMSA i AMT, per a poder disposar de tiquets d'aparcament per als seus socis i comerciants.

A partir del 5 de desembre de 2016 i fins al 28 de febrer de 2017, els comerciants de Tarragona podran adquirir, amb la intermediació de l'associació de comerciants la ViaT, paquets de tiquets de 100 unitats a preus especials per als següents pàrquings municipals:
 

 • Pàrquing Municipal de Plaça Corsini (Gestionat per empresa Municipal ESPIMSA)
 • Pàrquing Municipal de l'Avinguda Catalunya (gestionat per Empresa Municipal Aparcaments Municipals de Tarragona - AMT)
 • Pàrquing Municipal de Joan XXIII (gestionat per Empresa Municipal Aparcaments Municipals de Tarragona - AMT)

 

Cada comerç pot contactar directament amb l'entitat associació de comerciants la ViaT per a conèixer millor la proposta comercial d'aparcaments i mecanització de la proposta. D'aquesta forma els comerços podran oferir els tiquets d'aparcament gratuït als seus clients i compradors per tal de facilitar-los dues hores gratuïtes d'aparcament a Tarragona (no són acumulables).

Més informació a:

Associació de Comerciants la T de Tarragona

 • Servei telefònic: 977 081 151 – 671 552 142
 • Adreça: Rambla Nova 113 1-1

ESPIMSA

 • Servei telefònic: 977 23 15 51
 • Correu electrònic: espimsa@espimsa.cat
 • Adreça: Passatge Cobos, 4.
 • Horari d'atenció al client: dilluns a divendres 8.30 a 14.30 hores; dimarts i dijous de 15.30 a 18.30 hores.

AMT

 • Servei telefònic: 977 23 91 51
 • Correu electrònic: aparcamentstgn@aparcamentstgn.cat
 • Adreça: Passatge de Saavedra s/n
 • Horari d'oficines d'atenció al client: De dilluns a divendres, de 08.15 a 14.30 hores, i dilluns i dimarts també a les tardes de 16.00 a 18.30 hores
Segells de reconeixement d’administració oberta