Esteu aquí: Inici Comerç Comerç Som Comerç TGN Campanyes 2016 "Aproxima't al Nadal". El Pare Noel i els elfs arriben a Tarragona

"Aproxima't al Nadal". El Pare Noel i els elfs arriben a Tarragona

A partir del pròxim 1 de desembre i fins al 24 de desembre de 2016, pels carrers i comerços de Tarragona, els infants podran gaudir de l'animació nadalenca de la mà del Pare Noel i els seus elfs, que portaran la il·lusió, els millors desitjos a i escoltaran als més menuts, que podran fotografiar-se amb ells.

"Aproxima't al Nadal" és el lema de l'activitat de dinamització comercial que impulsa l'Ajuntament de Tarragona, i que es desplegarà a la zona entre Rambles, Casc Antic, Mercat Central i Voltants, i que també farà arribar l'essència nadalenca al cor dels infants a Bonavista, Campclar i Torreforta, Sant Pere i Sant Pau, Sant Salvador, el Serrallo i la Vall de l'Arrabassada.

Els comerços de cada eix comercial caldrà que estiguin ben atents a l'arribada de la rua del Pare Noel, el qual rebrà les cartes dels nens i es fotografiarà amb ells al seu estand amb fotoreclam que es situarà de forma itinerant per les zones indicades.

Els nens rebran de la mà del Pare Noel un Estel dels Desitjos perquè puguin expressar el seu missatge d'esperança per aquest Nadal.

Per tal que les entitats comercials i els comerciants tinguin coneixement concret de la dinàmica de la campanya, la cronologia de l'arribada del Pare Noel a cada zona de la ciutat, de com s'articularà l'activitat i com els comerços podran participar-hi, us adjuntem la circular explicativa en aquest enllaç.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta