Esteu aquí: Inici Comerç Comerç Som Comerç TGN Campanyes 2016 M'agradaria... que aquest fora el millor Nadal Comercial

M'agradaria... que aquest fora el millor Nadal Comercial


El comerç de Tarragona inaugura la temporada comercial de Nadal el divendres 25 de novembre amb la tradicional Encesa de les llums de Nadal i la Festa inaugural al tram de la Rambla Nova, al costat del Banc d'Espanya.

L'arbre de Nadal tornarà a ser l'epicentre del Nadal a la ciutat, juntament amb 65 carrers il·luminats i 465 motius nadalencs que donaran vida i alegria a la ciutat. A la plaça Verdaguer s'instal·larà l'equipament d'entreteniment i oci de la pista de gel natural, que amb unes mides de 25 x 14 m farà les delícies dels infants entre el 25/11/2016 i el 8/1/2017.

La campanya comercial municipal que s'impulsa des de l'Ajuntament estarà enfocada al voltant de la distribució a tots els comerços de Tarragona de tiquets de descompte 2 x 1 per a la pista de gel, que seran entregats pels comerciants als seus clients quan comprin a les botigues de la ciutat, per poder gaudir de l'experiència de 30 minuts a la pista de gel a meitat de preu.

En paral·lel es programarà, de l'1 al 24 de desembre, "l'Aproxima't al Nadal", una campanya d'animació als carrers de les principals zones comercials de Tarragona, com ara ho són la zona entre Rambles, Casc Antic, Mercat Central i voltants, als barris de Bonavista, Campclar i Torreforta, Sant Pere i Sant Pau, Sant Salvador, el Serrallo i la Vall de l'Arrabassada. Farem arribar l'essència nadalenca al cor dels infants de la mà del Pare Noel i els Elfs.

A fi i efecte de què els comerciants puguin donar el millor servei als seus clients, les empreses municipals d'Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT) i ESPIMSA, oferiran pacs de 100 tiquets dels aparcaments de Joan XXIII, av. Catalunya i plaça Corsini a preus ajustats, perquè els puguin entregar als seus clients i aquests disposin de dues hores gratis d'aparcament, tot facilitant la mobilitat dels compradors i incentivant la compra als establiments de Tarragona.

Podreu consultar la resta del programa d'activitats municipals i del món associatiu i civil de Tarragona per aquest Nadal a l'enllaç "M'agradaria".

La campanya comercial de Nadal concreta el màxim interès dels negocis de la ciutat, dels esforços com a detallistes i consolida un gruix molt important de les vendes per al comerç local. És un temps que permet l'oportunitat de donar el millor servei als clients.

Des del departament de Comerç us convidem a impulsar l'esperit nadalenc, i desitgem a tots els botiguers de la ciutat una profitosa campanya de vendes, de bona atenció als ciutadans i visitants i fer d'aquest Nadal quelcom per recordar amb les nostres famílies, amics i clients.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta