Esteu aquí: Inici Comerç Comerç Som Comerç TGN Campanyes 2017

Campanyes 2017

1a Edició Premis Fòrum Comerç Tarragona

El pròxim dia 30 de gener de 2017, al Teatre Tarragona, es farà la gala d'entrega dels 1a Edició Premis Fòrum Comerç Tarragona que organitza l'Ajuntament de Tarragona amb la col·laboració de PIMEC Comerç.

Els premis es desglossen en les següents categories:

Primera categoria - Reconeixement i Homenatge per anys de servei i gestió comercial a Tarragona. Seran premiats amb un diploma els comerços situats al municipi de Tarragona, que així ho acreditin i que hagin complert 25, 40, 50, 60, 75 i 100 anys de servei comercial a Tarragona, els anys 2015 i 2016.
Segona categoria - Distinció Especial 1a Edició Premis Fòrum Comerç Tarragona a les Associacions de Comerciants de Tarragona. Seran premiades les associacions de comerciants de Tarragona.
Tercera categoria - Premis Especials Fòrum

  • Premi Especial Centenari del Mercat Central
  • Premi Especial de reconeixement al Comerç Centenari
  • Premi Especial Comerç Just
  • Premi Especial al Gremi Artesà
  • Premi Especial Millor Aparador Anual
  • Premi a Empresa de l'Any dins categoria Gran Format Comercial

(Seran premiades amb el trofeu Fòrum Comerç Tarragona les entitats i negocis vinculats al comerç per designació de la conselleria de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona.)
Quarta categoria – Comerç 2016 Premi Fòrum
(Seran premiats amb el trofeu Fòrum Comerç Tarragona els comerços individuals candidats guanyadors per resolució del Jurat dels premis)
Els premis Comerç 2016 Premi Fòrum es desglossa en 3 subcategories:
a) Premi a Millor Comerç Detallista Urbà de Tarragona 2016.
Podran ser candidats en aquesta subcategoria qualsevol comerç ubicat al municipi de Tarragona.
Els candidats seran presentats per les entitats comerciants de la ciutat, PIMEC Comerç Tarragona, l'Ajuntament de Tarragona i pels propis membres del jurat en el seu cas. Així mateix s'acceptaran les candidatures a títol individual, presentades directament per qualsevol comerç (associat o no) ubicat al municipi de Tarragona.
b) Premi al Millor establiment comercial de Ponent.
Els candidats seran presentats per les entitats comerciants de la ciutat, PIMEC Comerç Tarragona, l'Ajuntament de Tarragona i pels propis membres del jurat en el seu cas.
c) Premi al Millor establiment comercial de Llevant.
Els candidats seran presentats per les entitats comerciants de la ciutat, PIMEC Comerç Tarragona, l'Ajuntament de Tarragona i pels propis membres del jurat en el seu cas.

Les candidatures per a la categoria Premis "Comerç 2016 Premi Fòrum", es podran presentar fins al dimecres 18 de gener de 2016 enviant al correu electrònic comerc@tarragona.cat, indicant a "assumpte" Candidatura Premis Fòrum Comerç Tarragona 2017, tot adjuntant al correu la següent documentació:

En cas de voler fer la presentació documental en paper, podeu presentar la vostra candidatura al Departament de Comerç, situat al Palau Firal i de Congressos de Tarragona c. Arquitecte Rovira, núm. 2 Tarragona, en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

Segells de reconeixement d’administració oberta