Esteu aquí: Inici Comerç Comerç Som Comerç TGN Campanyes 2019 Nadal 2019

Nadal 2019

La campanya comercial de Nadal 2019 concreta el màxim interès dels negocis de la ciutat, dels esforços com a detallistes i consolida un gruix molt important de les vendes per al comerç local. És un temps que dona l'oportunitat d'oferir el millor servei als clients.

Des del departament de Comerç us convidem a impulsar l'esperit nadalenc, i desitgem a tots els botiguers de la ciutat una profitosa campanya de vendes, de bona atenció als ciutadans i visitants i fer d'aquest Nadal quelcom per recordar amb les nostres famílies, amics i clients.

“Arrodonim el Nadal” és el nom de campanya nadalenca institucional què ens implica a tots. Les connotacions d’arrodonir són positives i d’acció, les de tancar un cercle, les de fer les coses en ordre i ben fetes. S’intenta connectar amb la sensibilitat característica de l’època però inserint en noves percepcions de les festes. Aquestes també es poden viure des d’un punt de vista més conscient, responsable i sostenible.

Per això, a la campanya comercial base se li afegeixen diferents idees que la complementen:

  • Arrodonim el Nadal, comerç just, Nadal rodó: campanya comercial, aprofitar per fer les tradicionals compres en el comerç de proximitat

  • Arrodonim el Nadal, il·lusionant-nos: els nens són els protagonistes principals de les festes

  • Arrodonim el Nadal, retrobant-nos: moments de trobades (dinars i sopars) amb la família, amics, companys, veïns.

  • Arrodonim el Nadal, cuidant el planeta: hem de ser conscients que són dies que es generen mols residus. Suma esforços amb la campanya municipal vigent  “El que circula torna”.

  • Arrodonim el Nadal, amb ritme i un somriure: activitats de dinamització al carrer (musicals i infantils) organitzades per la conselleria de Comerç.

El comerç de Tarragona inaugura la temporada comercial de Nadal el divendres 29 de novembre amb la festa d'encesa de les llums de Nadal, al costat del tradicional arbre què tornarà a ser l'epicentre del Nadal a la ciutat, juntament amb 75 carrers il·luminats i 810 motius nadalencs de bombetes led que donaran vida i alegria a tota la ciutat.

La campanya comercial municipal que s'impulsa des de l'Ajuntament estarà enfocada al voltant de diferents accions:

Segells de reconeixement d’administració oberta