Esteu aquí: Inici Comerç Compra a Tarragona Covid-19: Venda en línia i presencial

Covid-19: Venda en línia i presencial

Durant la crisi sanitària de la Covid-19, els comerços de la ciutat proposen serveis de venda en línia o presencial a la ciutadania.

La Conselleria de Comerç agraeix l’esforç i la perseverança dels comerços de la ciutat que faciliten que cada dia tinguem aliments frescos, de proximitat, de qualitat i de primera necessitat malgrat haver-hi el confinament de la ciutadania obligat per l’Estat d’alarma a causa de coronavirus. És en aquests moments difícils quan la ciutat pot estar agraïda, ara més que mai, de la voluntat de servei públic dels comerciants de Tarragona.

Per això, si sou comerciants, us volem demanar que ompliu aquest formulari, que servirà per saber els comerços que estan oberts durant aquests dies de confinament. També permetrà saber als ciutadans on està ubicat el comerç, quins productes s’ofereixen, si permeten el pagament amb targeta de crèdit i sobretot, si hi ha la possibilitat de venda en línia per telèfon o només és presencial. 

Si sou ciutadans i ciutadanes, podreu consultar, a través del web o a través de l'app TGN Emergències, tots els establiments de la ciutat que estan disponibles durant aquests dies.
 

Segells de reconeixement d’administració oberta