Esteu aquí: Inici Cooperació Agenda 2018 Estiu amb cooperació - Cicle de cinema Drets Humans a la Mediterrània. 'Balam' i 'Refugiados, el camino de Europa'

Estiu amb cooperació - Cicle de cinema Drets Humans a la Mediterrània. 'Balam' i 'Refugiados, el camino de Europa'

Què
Cinema
Quan
01/08/2018 22:00 to 23:55
Localització
Preu
Activitat gratuïta. Aforament limitat
Organitzat per 
Departament de Cooperació
Col.labora
Departament de Joventut
Afegeix a la teva agenda...

Sessió de curtmetratges i col·loqui posterior.

Projecció de:

Balam, 30', de Lluís Díaz, Marc Rodríguez, David González Sanz i Francisco Richart Barbeira, realitzat a partir de l'acompanyament a diferents grups de persones refugiades provinents de Síria al llarg de l'anomenada 'ruta dels Balcans'. Les imatges i testimonis es van enregistrar des de l'illa de lesbos a Grècia fins a Àustria passant per les Repúbliques de macedònia, Croàcia i Eslovènia.

Refugiados, el camino de Europa, 11', d'Antonio López on, a través de l'experiència de l'Ossamah Al Abed Almohsen durant el seu periple per Europa després de fugir de Síria, i de Concha Díaz-Berzosa, membre del comitè executiu de l'associació Amical Mauthausen, es compara l'actual crisi de les persones refugiades amb la patida després de la guerra Civil Espanyola i la II Guerra Mundial, comparant les imatges actuals amb les que va prendre l'Agustí Centelles durant la Guerra Civil.

Comptarem amb la participació d'una persona convidada de l'Associació Amical Mauthausen i del Forum de Tarragona per la Memòria per al col·loqui.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

 Estiu amb cooperació - Cicle de cinema Drets Humans a la Mediterrània.  'Balam' i 'Refugiados, el camino de Europa'

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat