Esteu aquí: Inici Cooperació Agenda 2019 Concert de Yacine Belahcene

Concert de Yacine Belahcene

Què
Música
Quan
31/07/2019 22:30 to 23:45
Programació
Festival Sota La Palmera - Cultura de Carrer
Localització
Preu
Gratuït
Organitzat per 
Departament de Cooperació
Col.labora
Tarragona Jove
Afegeix a la teva agenda...

Yacine Belahcene navega per la Mediterrània reclamant la seva musicalitat sense complexos amb sonoritats que ressonen als ports d'Alger, Marsella o Barcelona, llunyanes però banyades pel mateix mar, fugint de qualsevol estereotip construït sense cap base, fruit dels prejudicis dels nostres barris i ciutats; amb una posada en escena elèctrica i vibrant que, sens dubte, no et permetrà estar quiet.

Acompanyat de 4 músics ens portarà una gran secció de ritmes i melodies vingudes del nord d'Àfrica, abraçant estils de música com el raï, reggae, funk, electro i rock psicodèlic embogit.

El concert forma part de l'activitat Yo Pongo Internacional que es celebrarà el mateix dia i al mateix espai, a partir de les 20:45 h. Un sopar participatiu en el que cada ciutadà porta un plat cuinat que els evoca records sobre els seus orígens, la seva terra... Volem celebrar la diversitat de la nostra ciutat en un ambient festiu per trencar estereotips i fronteres. Amb la gastronomia, superarem els murs entre cultures. Porta un plat cuinat i comparteix-lo!

Activitats gratuïtes obertes a tothom.

El recinte té servei de bar.

Concert de Yacine Belahcene
Segells de reconeixement d’administració oberta