Esteu aquí: Inici Cooperació Agenda 2019 Tornar a Al-Ma'in

Tornar a Al-Ma'in

Tornar a Al-Ma’in és una exposició sobre la memòria històrica d‘un poblet palestí, Al-Ma'in, que va ser destruït pels israelians el 1948 i sobre el qual ara es troben quatre assentaments jueus.

L’exposició dona constància, a partir de l’exemple d'aquest poblet, de la política de l’Estat israelià de negació de la presència dels palestins prèvia a la Nakba el 1948. Es fa servir els testimonis de persones que van néixer a la Palestina històrica i que van ser expulsats el 1948, una d’elles viu ara a dintre de la franja de Gaza, a pocs quilòmetres del seu poblet d’origen i al que no ha pogut tornar.

En una zona terrosa i solitària, al kibutz Nir-Oz, resisteix un edifici conegut com White House que s’ha convertit en galeria d’art. Aquesta exposició s’ha exhibit a a la White House.

L’exhibició és obra de De-Colonizer, centre alternatiu de recerca, d'investigació i d'art, que investiga la Nakba de 1948 i que va editar un mapa en el que ubica les runes de 672 localitats palestines destruïdes i 44 comunitats jueves arrasades durant aquest moment històric.

Amb el suport del Fons Català de Cooperació del que el departament n'és soci.

 

* Horari de visita:

Es pot visitar en horari de taquilles, en funció de la programació, és a dir, una hora abans de l'inici de l'espectacle.
La programació del Teatre El magatzem
 

Tornar a Al-Ma'in
Què
Exposicions
Quan
31/10/2019 a 00:00 a
01/12/2019 a 00:00
Localització
Preu
Gratuïta
Venda d'entrades / Inscripcions

* Horari de visita:

Es pot visitar en horari de taquilles, en funció de la programació, és a dir, una hora abans de l'inici de l'espectacle. La programació del Teatre El magatzem http://www.cooperativaobrera.cat/

Organitzat per 
Departament de Cooperació de l'Ajuntament de Tarragona
Hi col·labora
Cooperativa Obrera Tarraconense, Fons Català de Cooperació
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d’administració oberta