Esteu aquí: Inici Cooperació Entitats Creu Roja

Creu Roja

 

 

 

 

 

Creu Roja és una institució humanitària que té l'objectiu d'estar cada cop més a prop de les persones vulnerables en els àmbits nacional i internacional. Les nostres accions es caracteritzen per ser realitzades fonamentalment per voluntariat i comptar una àmplia participació social i una important presència al territori.

Pel que fa a l’escenari internacional, Creu Roja, des de l’Àmbit de Cooperació, té 3 línies fonamentals d’actuació:

- Acció Humanitària: intervenció en situacions d’emergència per causa de catàstrofes naturals o conflictes armats.

- Projectes de Cooperació pel Desenvolupament: recerca de fons pel cofinançament de projectes que estem portant a terme a terreny (centrant-nos els darrers anys en països com Equador, Bolívia, Moçambic i Etiòpia).

- Educació pel Desenvolupament: activitats de sensibilització adreçades a la nostra població.

També realitzem activitats de sensibilització vinculades a l’Àmbit del Gabinet de Drets Humans i Dret Internacional Humanitari: seminaris, conferències, accions formatives, recursos pedagògics i didàctics i promoció de la Diplomàcia Humanitària.

Al mateix temps, l'Oficina de Creu Roja a Tarragona, des de la seva vessant més local, compagina les accions esmentades amb el desenvolupament de programes de lluita contra la pobresa i projectes a favor de col·lectius en risc d'exclusió social: gent gran, persones amb discapacitat, dones en situació vulnerable, etc. Les actuacions en els àmbits de salut, socors i emergències, els programes de formació i ocupació i la tasca de CR-Joventut són altres dels pilars importants de l'organització a la ciutat.

 

 

Contacte

Av. Andorra 61, 43002 Tarragona

Telèfon: 977.24.27.69

tarragona@creuroja.org

Web

Facebook

Twitter

 

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat