Esteu aquí: Inici Cooperació Entitats Setem Catalunya

Setem Catalunya

Som un grup de persones que ens movem per transformar el món.

SETEM Catalunya som una organització no governamental de solidaritat internacional, independent i participativa que, juntament amb organitzacions del Sud, sensibilitzem la nostra societat sobre les desigualtats Nord-Sud, en denunciem les causes i promovem transformacions personals i col·lectives per aconseguir un món més just i solidari.

Fundada a Barcelona l'any 1968, SETEM Catalunya té la seu principal a Barcelona, delegacions territorials a Badalona, Girona, Manresa i Tarragona, i grups locals en moltes altres poblacions.

A Catalunya som membres d’Àgora Nord-Sud, la Federació Catalana d’ONGD i diverses coordinadores locals i comarcals d’ONG.

Formem part de la Federació SETEM, integrada per 10 associacions autonòmiques d’arreu d’Espanya, i com a tal, de la Coordinadora Espanyola d’ONGD i la Coordinadora Estatal d’Organitzacions de Comerç Just.

Més de 1.300 socis i sòcies, centenars de voluntaris i voluntàries, i el suport de nombroses persones i institucions avalen a Catalunya la nostra feina a favor d'un món més just.

Contacte

tarragona@setem.cat

Web / Facebook / Twitter 

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat