Esteu aquí: Inici Cooperació Participa

Informar-se, participar i actuar

En el nostre món interdependent ens enfrontem a diferents reptes globals: esgotament dels recursos naturals, canvi climàtic, guerres, fam, malalties oblidades, etc. La nostra seguretat i el nostre benestar estan relacionats de manera real i directa amb el futur de la resta de països.

El model de desenvolupament actual ens ha portat a una crisi financera que agreuja la situació dels països més vulnerables i esdevé, a casa nostra, una font de pobresa i desigualtat. És ara, més que mai, el moment de promoure i lluitar per valors que ens permetin transformar l’actual model de desenvolupament en un sistema més equitatiu, just, sostenible i humà.

La cooperació al desenvolupament defensa valors universals que impulsen processos de canvi aquí i arreu, perquè, en el món globalitzat, la lluita contra la pobresa té molts fronts oberts, perquè la solidaritat i la justícia social són els principis que ens mouen a treballar per un món millor.

Des de la nostra ciutat volem seguir contribuint a canviar les coses i per això tots hem de donar un cop de mà. Informar-se, participar i actuar a títol individual i col·lectiu és assumir la nostra responsabilitat en defensa del dret a la pau, els drets humans i el benviure dels pobles.

Informa't, participa i actua!

Segells de reconeixement d'administració oberta