• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
 • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
 • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
 • Facebook de Tarragona Cultura
 • Twitter de Tarragona Cultura
 • You Tube de Tarragona Cultura
 • Instagram de Tarragona Cultura
 • Google Plus de Tarragona Cultura
 • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2017 Sant Magí Sant Magí 2017. Dissabte 12 d'agost

Sant Magí 2017. Dissabte 12 d'agost

8.30 h, des del local de la Colla Jove Xiquets de Tarragona. Pujada a Sant Magí de la Brufaganya. Els ciclistes de la Jove fan seu el tradicional camí a l’ermita del patró, en aquest cas de pujada.
Organitza: Colla Jove Xiquets de Tarragona
Col·labora: Associació d’Amics de la Colla Jove

10 h, Reial Club Nàutic, Port Esportiu de Tarragona. 10es XII Hores de Pàdel.
Organitza: Reial Club Nàutic de Tarragona

10.30 h, Camp de Mart. iMAGInARTE - mercat d’artesania i art.

10.30 h, Camp de Mart. Petita iMAGInada. Activitats infantils i tallers creatius. Vine a jugar i passar-ho bé amb els jocs que us hem preparat!
Col·labora: AEiG Alverna

10.30 h, Camp de Mart. Petita iMAGInada. Engresca’t amb nosaltres. Perquè els més petits puguin aprendre els ritmes africans de percussió tot realitzant un instrument amb elements reciclats. També farem pintacares amb les sanefes originals d’Engrescats i un taller de percussió corporal.
Col·labora: Engrescats Batucada

11 h, pl. del Rei. Mulla’t amb els Xiquets. La manera més refrescant de començar Sant Magí! Activitat adreçada a nens i nenes a partir d’1 m i fins a 1,50 m d’alçada. Porteu banyador, tovallola i calçat resistent a l’aigua, xalareu de valent amb els Xiquets!
Organitza: Xiquets de Tarragona

11 h, Camp de Mart. Espai Fòrum. “La dansa dels quatre elements: biodansa”. En aquesta experiència, a càrrec de Lídia Ullate, experimentarem la qualitat del moviment de l’aire, el foc, l’aigua i la terra a través de la biodansa.
Organitza: La iMAGInada

12 h, Antiga Tabacalera / Capsa de Música, av. Vidal i Barraquer, 21. Inici del 18è Festival de l’Associació de Músics de Tarragona. Capsa Music Festival. Fins a les 13 h, jornada de portes obertes, i tot seguit Vermut&Blues amb White Boy White (TGN/EUA/CAT). Una bona manera de començar el dia amb el protagonisme de la música local i territorial en aquest espai emblemàtic. Gratuït.
Més informació: www.musicstgn.com
Organitza: Associació de Músics de Tarragona
Amb el suport de: Ajuntament de Tarragona, Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura, Diputació de Tarragona, SGAE, Fundació SGAE, AIE i Damm

12.30 h, Camp de Mart. Espai Fòrum. Cercle de Dones i Homes - Presència i Relacions. A càrrec de l’Associació Cercle de Dones Lliri de Mar. Espai on observar la pròpia energia masculina i femenina i equilibrar-la.
Organitza: La iMAGInada

12.30 h, Camp de Mart. Zona Gastronòmica. És l’hora del vermut! Acompanya’l d’alguna de les diferents propostes gastronòmiques dels food trucks.
Més informació: www.laimaginada.cat.

13 h, Camp de Mart. Escenari Cabaret. Concert vermut amb Carla Collado. Cantautora de Cornellà de Llobregat que, mitjançant versions d’altres artistes del moment i cançons pròpies, intenta denunciar la situació politicosocial actual.
Organitza: La iMAGInada

16 h, Camp de Mart. Colors Zone. Actuació en viu d’artistes (il·lustradors, grafiters, muralistes) influents de l’escena local. Les obres realitzades se subhastaran el dia 7 de setembre al bar La Cantonada.
Organitza: La iMAGInada

17 h, Camp de Mart. iMAGInARTE - mercat d’artesania i art.

17 h, Camp de Mart. Petita iMAGInada. Taller d’elaboració de pa. Aprèn a fer el teu propi pa amb un taller molt entretingut. Durada: 2 h. Inscripcions a www.laimaginada.cat i al punt d’informació de La iMAGInada al Camp de Mart. Places limitades.
Col·labora: Cingle Vermell, associació per a la recuperació dels oficis antics

17.30 h, Camp de Mart. Petita iMAGInada. Enginyeria per a petits i grans. Activitats d’enginy i diversió, per als més petits i també per als més grans, utilitzant diferents tecnologies amb les quals podran jugar i experimentar.
Col·labora: Petits Enginyers

17.30 h, Camp de Mart. iMAGInada Jove. Bubble football, un esport de pilotes! Competeix contra els teus amics i marca gol. Vigila, perquè no és jugar al futbol tradicional! Taller a partir de 13 anys.
Col·labora: Tarragona Jove

17.30 h, Camp de Mart. iMAGInada Jove. Descobreix l’slackline. Iniciació a l’esport de l’slackline. Taller a partir de 13 anys.
Col·laboren: Marc Vallespí i Tarragona Jove

17.30 h, Camp de Mart. iMAGInada Jove. Taller de dansa urbana. Deixa’t emportar pel ritme que ens proposa la Rebeka Sánchez i anima’t a sumar experiències en el món de la dansa. Taller a partir de 13 anys. Inscripcions a www.laimaginada.cat i al punt d’informació de La iMAGInada al Camp de Mart. Places limitades.
Col·labora: Tarragona Jove

17.30 h, Camp de Mart. Petita iMAGInada. Racons de jocs i tallers. Vine a divertir-te jugant i fent manualitats i participa al nostre sorteig!
Col·labora: Associació de Joves Esplai La Grapadora

17.30 h, Camp de Mart. Petita iMAGInada. T’agrada volar? Acrobàcies aèries. En aquest taller de circ d’acrobàcia aèria s’ofereix la possibilitat de posar a prova la gravetat tot enfilant-se a les teles fent figures. S’entrena la força, la flexibilitat i l’equilibri.
Col·laboren: Paula Profitós i Clara Jansà

17.30 h, Rambla Nova, tram del Balcó del Mediterrani. IV Trobada de Gegants i Nanos. Arribada i plantada dels gegants i nanos participants. Colles participants: Amer, Verdú, les Borges Blanques, carrer Merceria, el Port, el Serrallo, Col·legi Sagrat Cor, Bràfim, AV El Carme, Sant Marçal, la Granada del Penedès, Benicarló, Ascó, Barberà de la Conca, Rubí, Montblanc, la Selva del Camp, el Catllar, Montbrió del Camp (Sant Antoni), Vilallonga del Camp, Reus (Institut Pere Mata), l’Espluga de Francolí, Masllorenç, Valls (Colla Pessigolla), Vinaròs, Calçot de Valls, Casc Antic de Tarragona, Club Maginet i Passeig Torroja.
Organitzen: Club Maginet i Gegants del Passeig Torroja
Patrocina: Repsol
Col·labora: Ajuntament de Tarragona

18 h, des de la Rambla Nova, tram del Balcó del Mediterrani. IV Trobada de Gegants i Nanos. Inici de la cercavila de tots els grups participants. Ballada de lluïment de cada un dels grups a la plaça de les Cols.
Itinerari: Rambla Nova, c. Sant Agustí, c. Portalet, bda. Misericòrdia, c. Major, pl. de les Cols, c. Merceria, c. Pare Iglésias i pla de la Seu.
Organitzen: Club Maginet i Gegants del Passeig Torroja
Patrocina: Repsol
Col·labora: Ajuntament de Tarragona

18 h, Camp de Mart. Petita iMAGInada. A berenar! Cocs i sucs naturals.

18 h, portal del Roser. iMAGInada Jove. Instagram: fotografia d’impacte. Tot el que cal saber per ingressar en una de les comunitats de xarxa social més presents i de més abast al nostre món. Trucs i consells per donar rendibilitat a les teves imatges i aconseguir relats i històries dinàmiques. Més informació i inscripcions a www.tarragonajove.org. Places limitades.
Col·laboren: Tarragona Jove, InstagramersTGN i InstagramersCatalonia

18 h, Camp de Mart. Zona Gastronòmica. Durant tota la tarda podreu gaudir de diferents propostes gastronòmiques amb els food trucks.
Organitza: La iMAGInada

18 h, Camp de Mart. Espai Fòrum. Taula rodona: “Diversitats sexuals i de gèneres. Combatem l’LGBTIfòbia i l’estigmatització”.

 • 18 h. “Generació del gènere. Necessitat de desconstrucció: què és i com l’apliquem a diferents espais”. A càrrec de la Plataforma de Gèneres i Sexualitats Diverses i Intersexuals (GSDI) del Camp de Tarragona.
 • 18.40 h. “Recorregut històric i legislatiu del moviment LGBTI. Objectius aconseguits i reptes de futur”. A càrrec de H2o, Col·lectiu Gai, Lesbià, Bisexual i Transsexual del Camp de Tarragona.
 • 19.20 h. “Prejudicis, estigma i actualitat del VIH en la població LGBTI”. A càrrec d’Assexora’Tgn (Associació Comunitària de Salut Sexual del Camp de Tarragona).

Organitza: La iMAGInada

19 h, pl. de la Font. 4t Concurs Estibacaixes. La Colla Jove ens porta aquest curiós i espectacular concurs que no us deixarà indiferents. Força, equilibri, valor i seny són els valors imprescindibles per mirar d’apilar caixes i més caixes. Inscripcions a la mateixa hora del concurs. Premis als guanyadors de les dues categories en joc: infantil fins a 14 anys i més de 14 anys. Preu d’inscripció: 2 €.
Organitza: Colla Jove Xiquets de Tarragona
Més informació i bases del concurs a www.jovedetarragona.cat.
Col·laboren: Associació d’Amics de la Colla Jove, Frankfurt El Surtidor, Estrella Damm i Grues Gavi

19 h, Camp de Mart. Escenari Cabaret. Fragile (clown). Caure i aixecar-se, caure i aixecar-se, caure i aixecar-se, i al mig de tot seguir somiant i jugant.
Organitza: La iMAGInada

19.30 h, Camp de Mart. Tast de vins amb valor afegit. La cellerista Montse Veses i Ferrer ens durà per tres denominacions que comparteixen un eix comú. Coneixerem cellers que treballen amb persones amb capacitats diferents i que elaboren productes excepcionals. Preu: 8 €. Inscripcions a www.laimaginada.cat i al punt d’informació de La iMAGInada al Camp de Mart. Places limitades.

19.45 h, pla de la Seu. Presentació dels nous Gegants Ramsès II i Nefertari. En el marc d’aquesta IV Trobada de Gegants i Nanos 2017, veurem per primera vegada aquests gegants egipcis que a partir d’avui passaran a integrar-se al patrimoni geganter tarragoní. Presentarà l’acte l’actor Víctor Benjumea.
Organitzen: Club Maginet i Gegants del Passeig Torroja
Patrocina: Repsol
Col·labora: Ajuntament de Tarragona

20 h, des del pla de la Seu. Cercavila de tornada de la IV Trobada de Gegants i Nanos i ballada conjunta a la plaça del Rei.
Itinerari: pla de la Seu, c. Pare Iglésias, c. Merceria, pl. de les Cols, c. Major, c. la Nau i pl. del Rei.
Organitzen: Club Maginet i Gegants del Passeig Torroja
Patrocina: Repsol
Col·labora: Ajuntament de Tarragona

20 h, Antiga Tabacalera / Capsa de Música, av. Vidal i Barraquer, 21, fins a les 2 h. 18è Festival de l’Associació de Músics de Tarragona. Capsa Music Festival. Després del Vermut&Blues del migdia, bona música en viu amb els estils musicals més variats: ska, rock, cançó, autor, pop… Amb:

 • 20 h, Setrill (Ribera d’Ebre i Terra Alta - CAT), ska punk
 • 21 h, Stone Vibe (Reus - CAT), rock
 • 22 h, Fito Luri (Reus - CAT), cançó i pop d’autor
 • 23.15 h, Joan Reig (Constantí - CAT), cançons
 • 0.30 h, Gossos (Manresa - CAT), pop i rock

Accés gratuït fins a completar l’aforament de la sala.
Més informació: www.musicstgn.com
Organitza: Associació de Músics de Tarragona
Amb el suport de: Ajuntament de Tarragona, Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura, Diputació de Tarragona, SGAE, Fundació SGAE, AIE i Damm

20 h, pl. Verdaguer. Magí Pica Tapa 2017. Un espai on diferents entitats de la ciutat oferiran tapes a preus populars per berenar o sopar mentre gaudireu d’un ambient festiu.
Organitza: Associació Chargrossos de Tarragona

20.30 h, Camp de Mart. Escenari Cabaret. Kamalikàdes, espectacle per a tots els públics (de 0 a 107 anys). Clown, humor, improvisació, circ, màgia i teatre físic i visual són els elements amb què es juga.
Organitza: La iMAGInada

20.30 h, Camp de Mart. Sopars del Món. Una bona manera de conèixer noves cultures és amb la panxa ben plena. Amb els Sopars del Món tindràs la possibilitat de tastar menjars típics d’indrets llunyans molt a prop de casa! El preu inclou beguda i postres. Preu: 6 €.
Col·labora: Cooperació Tarragona
Organitza: La iMAGInada

20.30 h, Camp de Mart. Zona Gastronòmica. Fins ben entrada la matinada, diferents propostes gastronòmiques amb els food trucks. Descobreix totes les propostes a www.laimaginada.cat.

21 h, pl. Verdaguer. IV Concurs de Hot Dogs. Torna el concurs de menjar hot dogs, un imprescindible gastronòmic que ja va per la quarta edició. Inscripcions a la mateixa plaça a partir de les 18 h.
Organitza: Associació Chargrossos de Tarragona

21.30 h, santuari de Sant Magí de la Brufaganya, Sant Magí Lluny, Pontils. VI Nits Musicals a la Brufaganya. Concert de l’Orquestra de Cambra de Granollers. De Vivaldi a Piazzola. Concertino-director: Corrado Bolsi. Preu: 15 €.
Informació i reserves: www.brufaganya.cat
Organitza: Associació Musical la Brufaganya

21.30 h, Camp de Mart. Escenari Cabaret. Concert sopar amb Ernest Bombí. Cançons com a eina de creixement personal, com a diari on deixar constància de les experiències viscudes i com a antena parabòlica transmissora d’amor.
Organitza: La iMAGInada

22.30 h. Cercavila de La iMAGInada amb la comparsa La Celeste i el Caragol. Aquesta associació d’uruguaians ens farà ballar pels carrers de Tarragona a ritme de candombé. Que ressonin els timbals!
Recorregut: pl. de la Font, bda. de la Misericòrdia, c. Major, c. la Nau, c. Sant Hermenegild, pl. del Rei, c. Natzaret, c. Ventallols, pl. del Fòrum, c. Merceria, pl. de les Cols, c. Major, c. Cavallers, pl. del Pallol, Camp de Mart.

23 h, Camp de Mart. La Plaça. Espectacle de cabaret aeri.
Organitza: La iMAGInada

23.30 h, Camp de Mart. Escenari Cabaret. LRK La Risspect Krew. La Risspect Krew és un col·lectiu de selectors i cantants implicats en la cultura reggae i hip-hop. Clàssics jamaicans a ritme de ska, el digital més actual, rocksteady, rub-a-dub, roots, dub i una mica de rap, soul o boogaloo. Els seus valors són l’amor i el respecte.
Organitza: La iMAGInada

0.30 h, Camp de Mart. La Plaça. Concert: Baino di Lion & The Bubbling Society. Baino di Lion és un cantant de reggae tarragoní que ens presenta el seu segon treball, Next One. Acompanyat de la banda The Bubbling Society, ofereixen un directe que passa per diferents estils del reggae, ple d’energia i que no deixarà indiferent a ningú.
Organitza: La iMAGInada

2 h, Camp de Mart. La Plaça. Concert: Lokito Lopongo. Es defineixen com a vuit micos que viuen sense control remot. Darrerament, Lokito Lopongo ha esdevingut un referent del rock-punk a la zona. Actualment estan presentant el seu últim treball, Teoría de cuerdos (Maldito Digital, 2017).
Organitza: La iMAGInada

3.30 h, Camp de Mart. La Plaça. La Sonidera del Camp. Col·lectiu de DJs de música tropical que abasta des de la cúmbia psicodèlica peruana fins als ritmes afrocolombians i els remixos de cúmbia sonidera mexicana, per afegir-hi tocs de ska i balkan. El còctel ideal per ballar i xalar!
Organitza: La iMAGInada

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Sant Magí 2017. Dissabte 12 d'agost

Comparteix

« Març 2018 »
Març
DlDtDcDjDvDsDg
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Veure Categories

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona
Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat
Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal