Esteu aquí: Inici Cultura i festes Agenda 2020 Març Els 30 curtmetratges guanyadors del PSICURT i el FICVI, gratuïts durant tot el confinament

Els 30 curtmetratges guanyadors del PSICURT i el FICVI, gratuïts durant tot el confinament

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i l'Ajuntament de Tarragona organitzen i celebren anualment el Festival de Curtmetratges sobre Salut Mental (PSICURT), que acull i premia un bon nombre de propostes cinematogràfiques sobre els diferents àmbits de la salut mental. Juntament amb el Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca (FICVI), els directors i directores dels curtmetratgs guanyadors d'ambdós festivals en les seves darreres edicions, l'any 2019, han cedit les seves obres desinteressadament perquè puguin ser projectades en streaming durant tot el temps que duri el confinament degut a la pandèmia del coronavirus. 

Com accedir-hi?

Prement aquest enllaç podreu accedir a la projecció en streaming. Hi haurà tres emissions cada dia: a les 12 h, a les 17 h i a les 20 h. Cal destacar que l'emissió de les 17 h inclourà peces d'animació per als més petits. 

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Els 30 curtmetratges guanyadors del PSICURT i el FICVI, gratuïts durant tot el confinament
Què
Cinema, Activitats familiars
Quan
20/03/2020 a 12:00 a
31/03/2020 a 20:00
Programació
En Línia amb TGN
On
En línia
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d’administració oberta