Esteu aquí: Inici Cultura i festes Agenda 2020 Novembre #IamAbleProject

#IamAbleProject

«I am able» és un projecte artístic i documental que vol incidir en l'imaginari col·lectiu sobre el paper que les persones amb «discapacitat» poden jugar en aquest món complex, difícil i molt competitiu, on malauradament, hi ha un alt risc per a aquells que no són capaços de viatjar a alta velocitat, fins al punt que poden quedar desplaçats, ignorats, oblidats.

Un projecte obert, multidisci­plinari i participatiu, que es construeix al voltant de l’experiència vital i complexa d’en Quim, un noi de 20 anys amb Síndrome de Down i amb un 66% de disca­pacitat reconeguda pel Servei Català de la Salut.

A través de vídeo, fotografia i text en Quim ens parla de la seva experiència de vida, dels seus neguits, de les seves frustracions, de les seves il·lusions. Aquest és un viatge pel vast paisatge mental d’en Quim, un paisatge pel de llums i d’ombres que ens par­la d’amor, d’amistat, de pors, de sexe, de felicitat i de mort.

«I am able» és una mirada directa, sense entre­bancs, sense trucs, sobre la mirada «capaç», singular i reflexiva que en Quim té sobre la rea­litat, sobre la vida. Una mirada que ens pot pro­vocar quelcom inesperat: qui sap si ens pot obrir els ulls a un món desconegut.

Un cant directe a la vida i a l’optimisme, sense estri­dències ni ensucraments.

 

Comissariat: Jesús Vilamajó

Producció: La Gòtika / Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida (IEI)

Col·labora: Centre d’Art de Tarragona / Ajuntament de Tarragona

#IamAbleProject
Què
Art, Exposicions
Quan
14/11/2020 a 09:00 a
31/01/2021 a 15:00
Programació
Centre d'Art Tarragona
Localització
Preu
Gratuït
Organitzat per 
Centre d'Art Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d’administració oberta