Esteu aquí: Inici Cultura i festes Agenda 2020 Sala Trono temporada 2020/2021 El comediant, de Marcel Tomàs i Susana Lloret

El comediant, de Marcel Tomàs i Susana Lloret

Què
Teatre
Quan
10/10/2020 20:30 to 21:40
Programació
Sala Trono-Armanyà
Localització
Preu
16 €/12 € (Amics de la Sala Trono) i 5 € (Menors de 30 anys)
Venda d'entrades
Organitzat per 
Sala Trono
Afegeix a la teva agenda...

El comediant
Cia. Cascai Teatre i Marcel Tomàs (Girona)

Sinopsi

Petits flaixos de la vida d’un comediant que malgrat tot no perd mai la capacitat de somiar. Un comediant que en veure troncades les seves expectatives per l’ofici de comediar se’n va a Finlàndia amb l’esperança de fer fortuna, però el fracàs el fa tornar a la seva terra d’origen. Busca parella i no triomfa, prova sort com a capellà però és un ofici massa complicat pel qui ha nascut per estar als escenaris i té la sort de saber esperar perquè al final trobarà la seva gran recompensa, el públic l’estima.

Català / 70 minuts / Comèdia

Fitxa artística

  • Creació: Marcel Tomàs i Susana Lloret
  • Direcció i intèrpret: Marcel Tomàs
  • Ajudant de direcció i intèrpret: Toni Escribano
  • Fotografia: Marcel Asso
  • Disseny Gràfic: Mònica Valentí
  • So i llum: Gerard Canadell

 

Crítica

“Marcel Tomàs (Cascai Teatre) és un dels millors clowns del país. A El Comediant repeteix una fórmula que li funciona de meravella i que domina com ningú, com ja va demostrar en espectacles com Zirocco, Hotot o El Pillo: el solo de teatre d’humor gestual aparentment esbojarrat i perfectament controlat. Tomàs que és tot enginy, histrionisme i imaginació, exerceix un control sobre el ritme i la interpretació que frega el virtuosisme, entrant i sortint segons la voluntat dels seus personatges, uns divertidíssims i veritables étourdis. El Comediant és la més pura celebració teatral.” - Quim Noguero. La Vanguardia.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

El comediant, de Marcel Tomàs i Susana Lloret
Segells de reconeixement d’administració oberta