Esteu aquí: Inici Cultura i festes Agenda 2021 Abril 5a sessió de Corporëitat i Resisténcia a La Grey

5a sessió de Corporëitat i Resisténcia a La Grey

La Grey presenta “Voice # 1”. Un projecte promogut per Transitstation (Alemanya), organització que dóna suport a l'art en viu, i sis plataformes de diferents països que donen visibilitat i organitzen esdeveniments dins del món de l'art d'acció: IMPA (Nova York), La Sonora Performancera (Oaxaca, Mèxic), PEPA Pequeño Evento de Performance Art (Espanya), BackArt Foundation (Dhaka, Bangladesh), Pan Asia (Seül, Corea del Sud), i Oblak (l'Índia).

“Voice # 1” es planteja com a un esdeveniment de performance virtual simultani realitzat el 15 de març de 2021, on 24 performers de tot el món, seleccionats per les organitzacions col·laboradores, van realitzar una acció en deu minuts a la mateixa hora.

La reflexió sobre aquest esdeveniment, pot convertit la prova en un objecte d'investigació per la seva realització concreta i explicita de la sincronització visual: la paradoxa d'un factor d'atzar planificat.

A partir del 15 d'abril de 2021 es realitzarà la presentació total de “Voice # 1” en una exhibició pública sincronitzada i simultània  a diferents sales d'exposicions i llocs de tot el món. Un esforç adaptat a la situació de pandèmia, per mantenir l'art en directe.

A partir del 15 d'abril de 2021 es realitzarà la presentació total de “Voice # 1” a diferents sales d'exposicions i llocs de tot el món, en una exhibició pública sincronitzada i simultània. Es tracta d'un esforç adaptat a la situació de pandèmia, per mantenir l'art en viu (Live Art).

Es realitzen tres passis el primer a les 17:30 h, el segon a les 18:00 h i el tercer a les 18:30 h. És necessari reservar assistència en la web de La Grey.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

5a sessió de Corporëitat i Resisténcia a La Grey
Què
Art
Quan
20/04/2021 17:30 to 19:00
Localització
Preu
Gratuït amb reserva prèvia
Venda d'entrades / Inscripcions
Organitzat per 
La Grey, Associació Cultural per la promoció de l'Art contemporani
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta