Esteu aquí: Inici Cultura i festes Agenda 2021 Abril Presentació del llibre 'Fin de Fiesta'

Presentació del llibre 'Fin de Fiesta'

Us convidem a la presentación del llibre "FIN DE FIESTA", a càrrec de Luis Castellví i María Dolores Gimeno, que tindrà lloc a l' @espai_nautilus el dia 23 d'abril a les 18.30 h, dins dels actes programats per aquesta DIADA de SANT JORDI 2021.

El llibre "Fin de fiesta" és una antologia bilingüe (anglès / castellà) de la poesia de Clive James (1939-2019), un dels escriptors més importants d'Austràlia. Autor de més de 40 llibres i figura cultural del món anglosaxó, Clive James no havia estat mai traduït a Espanya.

María Dolores Gimeno Puyol és professora de literatura espanyola a la URV, especialista en l'època de la Il·lustració, amb edicions i estudis de diferents figures i gèneres: correspondències, memòries, premsa, narrativa, així com l'ensenyament i cultura francesa a Espanya.

Luis Castellví Laukamp és professor de literatura espanyola a la Universitat de Manchester, on ensenya cultura del Siglo de Oro i traducció. Autor d'una monografia sobre la influència de Góngora al Barroc hispanoamericà. Especialista en Sor Juana Inés de la Cruz.

Si voleu assistir a la presentació, és imprescindible, per motius d'aforament, reservar per avançat la plaça. Notifiqueu a l'Espai Nautilus la vostra assistència: via telefònica/whatsapp (tel. 722 448 675) o personalment al c/Reding, 9. baixos de Tarragona.

Amb totes les mesures de seguretat: aforament limitat, distàncies interpersonals, ús obligatori de mascaretes, ventilació, desinfecció...

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Presentació del llibre 'Fin de Fiesta'
Què
Lletres
Quan
23/04/2021 18:30 to 19:30
Programació
Sant Jordi
Localització
Telèfon de contacte
722 448 675
Preu
Gratuït amb reserva prèvia
Venda d'entrades / Inscripcions

Per telèfon o presencialment a l'Espai Nautilus

Organitzat per 
Espai Nautilus
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d’administració oberta