Esteu aquí: Inici Cultura i festes Agenda 2021 Centre d'Arts Contemporànies “Art i natura. La coherència com a filosofia de vida” i “Pacte amb la natura” dins de Cultura verda

“Art i natura. La coherència com a filosofia de vida” i “Pacte amb la natura” dins de Cultura verda

Cultura Verda és una iniciativa d'Expressa i l'Associació Laberints de Cultura, organitzada per Freya Day i Xavier Plana, que es va presentar a manera de tast la primavera passada al Teatre Magatzem de Tarragona.

Presentació dels vídeos de Sergi Quiñonero i Rufino Mesa 

Sergi Quiñonero. "Art i Natura, la coherència com a filosofia de vida". Quan un creador s'involucra amb el seu entorn i l'habita, com a procés de recerca personal, pot ser l'origen d'una sensibilitat nova, renovada. Sergi Quiñonero es va despullar de la seva identitat urbanita per connectar-se amb la naturalesa, reconstruint la seva faceta com a creador, desvetllant la seva obra en el paisatge de Capçanes, reivindicant el canvi des d'un pessimisme responsable, compromès amb l'acció. Artista visual i poeta d'acció, ha estat editor de les revistes Lletra minúscula, 7 formes i Euphorbia Pulcherrima i fundador d'ACAM (associació cultural d'acció minúscula). Coordina i exerceix com a curador de la convocatòria de land art Poblet. Natura i Art i (Poblet) i Ports. Natura i Art (Terra Alta).

Rufino Mesa. "Pacte amb la Natura". L'artista convida a fer el viatge, la gran travessa, des del cor de la Comella, el llenç on habita. La Naturalesa és la protagonista estètica de la seva realitat com a creador, immers en el procés de diàleg amb l'entorn. Mesa és escultor, professor, dibuixant i escriptor, i va ser director de l'Escola Taller d'Art i Disseny de la Diputació de Tarragona a Reus entre els anys 1980 i 1990. És també el creador de l'espai CEN Comella Escultura Natura, una finca de bosc mediterrani amb més de cent obres distribuïdes en un diàleg permanent amb la natura.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

“Art i natura. La coherència com a filosofia de vida” i “Pacte amb la natura” dins de Cultura verda
Què
Xerrades i congressos, Art
Quan
18/11/2021 19:00 to 20:30
Programació
Mèdol. Centre d'Arts Contemporànies de Tarragona
Localització
Telèfon de contacte
977 242 220
Organitzat per 
Expresa (Cultura i empresa digital), Laberints de Cultura
Hi col·labora
Mèdol, Tarragona cultura digital (tcd), iTGN, Radio ciutat de Tarragona, entre d'altres
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta