Esteu aquí: Inici Cultura i festes Agenda 2021 Desembre Anno Domini. Una recreació del primer Nadal de la història

Anno Domini. Una recreació del primer Nadal de la història

Un espectacle escènic i una lliçó d'història que ens transportarà a la Judea del segle I dC per visualitzar com va ser el naixement de Jesús de Natzaret. Per aconseguir-ho, s'hi ha reproduït el model de casa hebrea del segle I per ubicar-hi el lloc de naixement de Jesús de Natzaret i es representaran diversos quadres relacionats amb el cicle del naixement de Crist. 

L'activitat tindrà com a punt d'acollida una sala del Museu Bíblic, on els visitants podran veure un audiovisual que els traslladarà al context històric de la Judea del segle I dC i tot seguit, coneixeran les llegendes tarragonines al voltant del naixement de Crist. Després, el públic es desplaçarà al Jardí bíblic, on es podran seguir les escenes de les profecies de l'Antic Testament, l'Anunciació, l'Empadronament, l'Anunci als pastors, el Naixement i la Visitació dels Mags. Tots els quadres escènics estaran complementats per àudios i explicacions.

  • Les representacions es faran divendres 17, dissabte 18 i diumenge 19 de desembre amb quatre passis diaris de 50 minuts i de 50 persones (a les 18 h en català, a les 19 h en castellà, a les 20 h en català i a les 21 h en castellà).

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Anno Domini. Una recreació del primer Nadal de la història
Què
Cultura popular i festes, Patrimoni i història
Quan
17/12/2021 a 18:00 a
19/12/2021 a 21:00
Programació
Nadal
Localització
Preu
Gratuït
Venda d'entrades / Inscripcions

Entrada gratuïta amb invitació prèvia, que haurà de reservar-se a través de la plataforma Eventbrite, a partir del 9 de desembre.

Organitzat per 
Associació Cultural Sant Fructuós. el Museu Bíblic Tarraconense i el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta