Esteu aquí: Inici Cultura i festes Agenda 2021 Desembre Trobada i performance sonora en suport al Cens d'Artistes de Catalunya

Trobada i performance sonora en suport al Cens d'Artistes de Catalunya

El Cens d'artistes és una reivindicació històrica d'associacions de professionals dels diferents àmbits creatius: arts visuals i plàstiques, disseny, il·lustració, música, arts escèniques, literatura, audiovisuals i cinema, i videojocs.

La trobada començarà a les 18 h i hi participarà la consellera de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, Inés Solé; el coordinador de la iniciativa, Manuel Guerrero; i la vicepresidenta del CoNCA, Margarida Troguet.

Tot seguit un debat al voltant de la creativitat al territori amb els artistes Núria Arias i Daniel Gasol, la gestora cultural Xènia Gaya i el president de l’Associació d’Artistes Visuals de les Comarques del Sud, Nani Blasco. 

L'artista sonor tarragoní Edu Comelles convertirà la Sala Plana de Casa Canals en l'escenari d'un concert espacial de música ambient, fent servir registres sonors electromagnètics que imiten paisatges sonors d'un prat estival.

Posteriorment, l'artista Daniel Gasol acompanyarà el públic en una intervenció i particular tour crític fent servir els espais de Casa Canals. Gasol, que acaba de publicar "Art (in)útil" sobre com el capitalisme desactiva la cultura (Raig verd), reflexionarà sobre els models familiars, la idea d'empresa i propietat i la crisi de la burgesia tradicional.

Trobada i performance sonora en suport al Cens d'Artistes de Catalunya
Què
Xerrades i congressos, Música
Quan
10/12/2021 18:00 to 20:00
Localització
Preu
Gratuït
Venda d'entrades / Inscripcions

Se seguiran les mesures dictades pel PROCICAT en prevenció de la Covid-19

Organitzat per 
Departament de Cultura de la Generalitat i el Consell Nacional de la Cultura de les Arts
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta