Esteu aquí: Inici Cultura i festes Agenda 2021 Exposicions Boira del carrer, de Fernando Lozano

Boira del carrer, de Fernando Lozano

"Boira del carrer" és una reflexió sobre cada batec del present fet etern, vist en el pla quàntic.
Els personatges, més que presències vives són estats de l'esperit. Aïllats i al mateix temps relacionats amb el tot. D'aquesta només aparent contradicció de formar part del tot, i ser inextingiblement propis, irrepetibles, sorgeix l'encanteri plàstic d'aquestes presències sobre la tela o el tauler en les subtils pintures acríliques d'aquesta exposició, no en va, així titulada: Boira del carrer. La boira envolta els personatges o són potser els personatges mateixos? Aquesta pregunta els activa en la nostra retina com presències vives perdurables en l'univers. Per somiats, eterns.

Fernando Lozano és un prolífic pintor, escultor i escriptor.
La seva obra pictòrica -repartida per diferents museus i col·leccions privades d'Europa i Amèrica- és immensa. Així com el nombre d'exposicions col·lectives i individuals fetes arreu el món.
Entre divuit i vint anys va ser l'artista fins llavors més jove a estar representat en alguns museus, com el "Museu d'Art Modern de Tarragona", amb la seva obra "Avió sobre Fuenteteja".
Entre 1985 i 1989 es va instal·lar a Bremen, Alemanya. Més tard, a Mèxic, Miami (USA) i l'Havana (Cuba), ciutat en la qual ha viscut vuit anys i on ha realitzat una ingent producció pictòrica i escultòrica.
Pel que fa a la seva producció literària, Fernando Lozano és autor, entre altres obres, de la novel·la "Cerezas", editada en castellà per Ediciones Carena.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Boira del carrer, de Fernando Lozano
Què
Exposicions, Art
Quan
08/04/2021 a 10:00 a
13/05/2021 a 20:00
Localització
Preu
Gratuït
Organitzat per 
Espai Nautilus
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta