Esteu aquí: Inici Cultura i festes Agenda 2021 Exposicions "Contrabosc" de Francesc Roig

"Contrabosc" de Francesc Roig

Francesc Roig a "Contrabosc" construeix espais d'un minimalisme profundament urbà amb materials d'una contundència aclaparadora.
​La utilització de certs materials que es poden trobar en grans magatzems adreçats a la construcció i el bricolatge (que són el regne del Do It Yourself), recorda l'edifici Sugarhouse Studios Stratford del col·lectiu d'arquitectes ubicat a Londres Assemble, que treballa amb materials constructius molt assequibles a l'abast de tothom.

​Aquesta connexió entre l'artista cercador de la forma i certa arquitectura actual, determina la contemporaneïtat d'una obra que aspira a crear una franja emocional a través dels materials.

​Diu l'artista que mai treballa amb un esquema previ i confia en la corporeïtat dels materials per definir l'obra. Francesc Roig és i treballa com un pintor. Sense una funció definida o un desig concret, perquè sense sorpresa no hi ha obra, tampoc espectador. El pintor s'allunya així de qualsevol objectiu moral o funcional. No alliçona i no s'imposa, només convida a la contemplació.

Per a més informació a La Grey Tarragona 

"Contrabosc" de Francesc Roig
Què
Exposicions, Art
Quan
02/10/2021 a 00:00 a
19/11/2021 a 00:00
Localització
Preu
Gratuït
Organitzat per 
La Grey - Associació Cultural per la promoció de l'Art contemporani
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta