Esteu aquí: Inici Cultura i festes Agenda 2021 Festival REC F*k* Reality (Fake Reality); la realitat que ha generat la postpandèmia

F*k* Reality (Fake Reality); la realitat que ha generat la postpandèmia

Programa previ del Festival REC 2021

F*k* Reality (Fake Reality) és el títol de la programació especial del Festival REC a CaixaForum. En aquesta ocasió, una selecció de quatre llargmetratges ens acosta a noves realitats, verídiques o ideades, però sempre autèntiques.

Fake news, noves realitats, conspiracions i paranoies. Avui dia, ens trobem amb notícies cada vegada més increïbles, que freguen la ficció. Paral·lelament, ens trobem en un moment en què la societat necessita més que mai un canvi d'escenari i evadir-se, i més persones es plantegen un canvi de vida.
En aquest context de sàtira i cinisme, presentem aquest programa de pel·lícules que exploren una realitat fake, i que també la qüestionen. 

Durant els dies 3, 10, 17 i 24 de novembre els seguidors del festival tindran l’ocasió de conèixer diverses pel·lícules d’estrena a Catalunya i a l’Estat espanyol que assumeixen la funció de donar el tret de sortida del festival.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

F*k* Reality (Fake Reality); la realitat que ha generat la postpandèmia
Què
Cinema
Quan
03/11/2021 a 00:00 a
24/11/2021 a 00:00
Programació
REC. Festival Internacional de Cinema
Localització
Telèfon de contacte
977 249 871
Organitzat per 
REC / Ajuntament de Tarragona
Hi col·labora
CaixaForum de Tarragona / Diputació de Tarragona / Generalitat de Catalunya entre d'altres
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta