Esteu aquí: Inici Cultura i festes Agenda 2021 Gener Club de lectura juvenil 'Joves atrapats!'

Club de lectura juvenil 'Joves atrapats!'

Perquè volem seguir compartint lectures amb els joves, descobrint les darreres novetats, llibres que no envelleixen i sobretot compartir i conversar cada mes al voltant d’un llibre.

Aquest primer trimestre participarem al 25è Premi ‘Protagonista Jove’ adreçat a joves de 12 a 14 anys organitzat pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil que convida als lectors i lectores a ser jurat d’un premi de literatura juvenil.

El club virtual estarà conduït per l’Imma Pujol, bibliotecària de la Biblioteca Pública de Tarragona.

Accedeix al club. 

#Llegim
Thornhill: orfenat de noies de Pam Smy ; traducció: Marina Espasa. Blackie Books, 2019.

Des de la finestra de la nova casa, l’Ella mira molt encuriosida l’edifici abandonat que hi ha a tocar del seu pati. Thornhill era un orfenat de noies que ja fa més de trenta anys es va tancar. Els estranys successos del 1982 van provocar l’aturada de les obres de reforma i aquell gran casalot i els seus jardins s’han convertit en un motiu de conflicte entre veïns i ajuntament. L’Ella passa moltes hores sola a casa, esperant que el pare torni de la feina. Per això, segurament perquè se sent sola, quan veu la silueta d’una nena a la finestra de l’orfenat, no s’ho pensa dues vegades. Comencen així un seguit d’anades i vingudes de casa a l’orfenat, que coneixerem a través de capítols il·lustrats íntegrament, per descobrir a qui pertany aquella silueta. La resta ho descobrirem amb la lectura inquietant del diari personal d’una de les nenes de l’orfenat. L’Ella acabarà descobrint la part més fosca d’aquesta institució i la seva vida quedarà lligada per sempre més a la història de Thornhill.

Trobada virtual: Dilluns 25 de gener de 2020.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Club de lectura juvenil 'Joves atrapats!'
Què
Activitats familiars, Lletres
Quan
07/01/2021 a 00:00 a
25/01/2021 a 18:00
Programació
Biblioteca Pública
On
En línia
Preu
Gratuït
Organitzat per 
Biblioteca Pública de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d’administració oberta