Esteu aquí: Inici Cultura i festes Agenda 2021 Gener Presentació del llibre 'Enciclopèdia castellera'

Presentació del llibre 'Enciclopèdia castellera'

Aquest sisè i últim volum de l'enciclopèdia és miscel·lani i tracta de la relació que tenen els castells amb diverses disciplines: l'art (monuments castellers i obres pictòriques), fotografia (del 1839 al 2019), cinema (del segle XIX a l'actualitat), música (amb un estudi sobre el Toc de castells, la peça més emblemàtica), literatura, llengua i política. 

El volum també inclou un apartat sobre el Museu Casteller i "La biblioteca castellera", en què la bibliografia sobre castells es presenta classificada temàticament. Un epíleg que combina l'experiència de la colla inclusiva dels Castellers de la il·lusió amb la consecució., a finals del 2019, de l'anhelat 3 de 9 sense folre a càrrec de les dues colles dels Xiquets de Valls clou aquest volum l'obra, que es complementa amb un detallat índex onomàstic i toponímic de tot el conjunt.

La presentació anirà a càrrec de Pau Ricomà, alcalde de Tarragona; Joaquinm Nin, vicepresident de la Diputació de Tarragona; Xavier Brotons, director de l'Enciclopèdia; Maria Lluïsa Gené, col·laboradora del volum; i Sergi Font, president de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya.

Presentació del llibre 'Enciclopèdia castellera'
Què
Lletres
Quan
26/01/2021 19:00 to 20:00
Localització
Preu
Entrada lliure amb límit d’aforament
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d’administració oberta