Esteu aquí: Inici Cultura i festes Agenda 2021 Maig Acte de Lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona 2020-2021. Estrena de l’espectacle "Transportaccions"

Acte de Lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona 2020-2021. Estrena de l’espectacle "Transportaccions"

Primavera literària. Premis literaris Ciutat de Tarragona.

Com cada any, l’acte de lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona ens serveix per commemorar algun fet significatiu en el panorama de les nostres lletres. L’any passat vam decidir felicitar-nos que s’havia produït la vintena convocatòria del Premi de Traducció Vidal Alcover, que ha significat una aportació important a la literatura catalana. L’espectacle que llavors teníem previst vam haver-lo d’ajornar i el recuperem enguany, en què alhora commemorem el trentè aniversari de la mort de Jaume Vidal Alcover, l’autor que li dona nom. L’espectacle, Transportaccions, ha estat creat expressament pel dramaturg i director Marc Chornet. Una reflexió sobre la traducció literària. Durant l’acte, com cada any, es lliuraran el 24è premi de narrativa curta Tinet, el 21è de traducció Vidal Alcover i el 31è de novel·la Pin i Soler.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Acte de Lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona 2020-2021. Estrena de l’espectacle "Transportaccions"
Què
Teatre, Lletres
Quan
29/05/2021 19:00 to 20:30
Programació
Primavera Literària
Localització
Preu
Gratuït amb inscripció prèvia
Venda d'entrades / Inscripcions

Cal reservar localitats a taquilles.teatrestarragona@tarragona.cat

Organitzat per 
Casa de les Lletres / Ajuntament de Tarragona, Òmnium Cultural del Tarragonès i Centre de Normalització Lingüística de Tarragona
Hi col·labora
Teatres de Tarragona i Diputació de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta