Esteu aquí: Inici Cultura i festes Agenda 2021 Maig L'univers de Harold Lloyd

L'univers de Harold Lloyd

Harold Lloyd és un dels actors còmics més famosos de la història del cinema. Les tres pel·lícules d'aquesta sessió no tenen diàlegs, ja que originàriament el cinema era pràcticament mut. Per posar so a les pel·lícules, era habitual afegir música en directe o fer servir intertítols: petits textos o diàlegs breus que interrompien breument la seqüència de la pel·lícula per facilitar la comprensió de la història als espectadors.

Però, sobretot, era important que els actors i les actrius s'expressessin amb els moviments del cos i la gestualitat de la cara o les mans. Harold Lloyd, juntament amb Charles Chaplin o Buster Keaton, entre d'altres, en va ser tot un expert. Sabia indicar amb la cara una varietat enorme d'emocions i reaccions i era conegut per una energia física inesgotable que li permetia sortir de les situacions més enrevessades amb molt d'humor. En aquesta sessió ho podrem comprovar!

Durada del programa: 56 min
Edat recomanada: +7

CURTMETRATGES

Només veïns (Just Neighbors), Harold Lloyd i Frank Terry, 1919, 13 min
Dos veïns dels suburbis tornen a casa després d'un dia de feina. Tots dos comparteixen pati i s'esforcen per tenir-lo bonic. Però quan proven de construir-hi un galliner, comencen els problemes…

Sí, ho vull (I Do…), Hal Roach, 1921, 22 min
Una parella jove que s'acaba de casar ha de vigilar els seus nebots durant un temps. I serà molt més difícil del que s'esperaven…

La mansió encantada (Haunted Spooks), Hal Roach i Alfred J. Goulding, 1920, 20 min
Una jove hereta una bonica propietat, amb una condició: hi ha de viure amb el seu marit almenys un any. Com que no està casada, el seu advocat li proposa un pobre home perquè faci el paper de marit. Però l'oncle de la jove, que creia que heretaria la casa, organitza una reunió de fantasmes per aterrir-los.

HORARIS

Dissabte 15 de maig

Al matí: a les 11 h i 12.30 h
A la tarda: a les 15.30 h, 17 h i 18.30 h

Més informació sobre aquest esdeveniment…

L'univers de Harold Lloyd
Què
Activitats familiars, Cinema
Quan
15/05/2021 11:00 to 18:30
Localització
Preu
2 € (50% descompte clients Caixabank)
Organitzat per 
Caixaforum
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d’administració oberta