Esteu aquí: Inici Cultura i festes Agenda 2021 Març Presentació virtual de la web aitarragona.cat

Presentació virtual de la web aitarragona.cat

L’Associació d’Il·lustradores de Tarragona estrena web (aitarragona.cat) amb l’objectiu de donar visibilitat als projectes dels seus socis i apropar la il·lustració a la ciutadania. Amb aquesta nova eina l’associació pretén posar en valor la feina dels seus membres i millorar la situació actual del sector cultural i creatiu.

La presentació, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Tarragona, es durà a terme el pròxim dia 9 de març a les 18 hores a través del canal de YouTube del Departament de Cultura d'aquest ajuntament (http://youtube.com/tgncultura).

La web és un espai on conviuen els diferents professionals de la il·lustració del nostre territori. Qui hi accedeixi podrà conèixer de primera mà els treballs dels associats i veure els diferents estils dels artistes.

Per les entitats o persones que necessitin contractar una il·lustradora o il·lustrador, trobar l’artista que més s’adapti a les necessitats del projecte és ben senzill. Accedint a l’apartat socis de la web podran filtrar la recerca per tipus de disciplina o necessitat i contactar de manera directa amb la il·lustradora o il·lustrador que més adapti a les necessitats del projecte.

Coneix el talent dels socis de l’AIT!

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Presentació virtual de la web aitarragona.cat
Què
Art
Quan
09/03/2021 18:00 to 19:00
On
En línia
Organitzat per 
Associació d'Il·lustradores de Tarragona
Hi col·labora
Ajuntament de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d’administració oberta