Esteu aquí: Inici Cultura i festes Agenda 2021 Novembre "Yo. A mí. De mí" amb motiu del Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència envers les Dones

"Yo. A mí. De mí" amb motiu del Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència envers les Dones

La representació teatral "Yo. A Mí. De Mí", de la companyia emergent La Jabata Producciones, de Madrid, que es podrà veure al Teatre Metropol, és un dels actes més destacats dins la programació pel Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència envers les Dones.
L'objectiu d'aquest acte i d'altres que es realitzaran durant una setmana des del dia 25 de novembre, és donar visibilitat i sensibilitzar a la societat de les situacions de violència en què es troben les dones.

"Yo. A Mí. De Mi" és la primera producció de la companyia madrilenya, que la va estrenar al festival Surge de Madrid el 2019 i que ara inicia la temporada 2021-2022 a Tarragona.
L'obra presenta una història entre la tragèdia i la comèdia amb tres dones protagonistes que es coneixen des de la infantesa. Durant la representació, les tres protagonistes interpreten cançons que remeten a la infància i que es converteixen en el fil conductor del muntatge. Quan les tres amigues creixen, pateixen diferent tipus de violència de gènere que l'obra posa de manifest. 

Més informació sobre aquest esdeveniment…

"Yo. A mí. De mí" amb motiu del Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència envers les Dones
Què
Teatre, Música
Quan
26/11/2021 19:30 to 21:00
Localització
Telèfon de contacte
977 244 795
Preu
Gratuït
Venda d'entrades / Inscripcions

Invitacions disponibles des del 10 de novembre (a partir de les 11 h) a entrades.tarragona,cat.
Espectacle a partir de 16 anys.

Organitzat per 
Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD)
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta