Esteu aquí: Inici Cultura i festes Agenda 2021 Octubre

Octubre

That's a musical!

Quatre joves, amants dels musicals, s'assabenten que un teatre es vol desfer de les escenografies i dels materials dels musicals que han tingut en cartell al llarg dels anys. Els quatre amics es troben al teatre, on descobreixen decorats, attrezzo, vestuari...

A mesura que es van trobant objectes i vestits canten cançons que els apassionen i expliquen anècdotes i històries dels musicals als quals pertanyen. Tot plegat els porta a fer un viatge per la història contemporània del musical americà.

Activitat recomanada per a famílies amb nens i nenes a partir de 5 anys. Els nens i nenes han d'anar acompanyats d'un adult.

Què
Música, Teatre, Activitats familiars
Quan i on
16/10/2021 18:00 a 19:00
Preu
6 €
Venda d'entrades

Aforament limitat. Venda d'entrades en aquest enllaç.

Els menors de 3 anys tenen l'entrada gratuïta, però n'han d'adquirir el tiquet. Per fer-ho, s'ha de seleccionar a l'apartat de promocions l'opció "menors de 3 anys”.

Organitzat per
CaixaForum Tarragona

That's a musical!

Quatre joves, amants dels musicals, s'assabenten que un teatre es vol desfer de les escenografies i dels materials dels musicals que han tingut en cartell al llarg dels anys. Els quatre amics es troben al teatre, on descobreixen decorats, attrezzo, vestuari... A mesura que es van trobant objectes i vestits canten cançons que els apassionen i expliquen anècdotes i històries dels musicals als quals pertanyen. Tot plegat els porta a fer un viatge per la història contemporània del musical americà.

Activitat recomanada per a famílies amb nens i nenes a partir de 5 anys. Els nens i nenes han d'anar acompanyats d'un adult.

Què
Música, Teatre, Activitats familiars
Quan i on
23/10/2021 18:00 a 19:00
Preu
6 €
Venda d'entrades

Aforament limitat. Venda d'entrades en aquest enllaç

Els menors de 3 anys tenen l'entrada gratuïta, però n'han d'adquirir el tiquet. Per fer-ho, s'ha de seleccionar a l'apartat de promocions l'opció "menors de 3 anys”.

Organitzat per
CaixaForum Tarragona

De la imaginació a la pantalla. Iniciació al cinema fantàstic

La nostra imaginació té unes idees fantàstiques, però... com es passen a la pantalla? Et proposem un taller per familiaritzar-te amb el llenguatge i el procés cinematogràfic i aprendre a fer un curtmetratge fantàstic senzill.

Començarem amb Georges Méliès i després, per mitjà d'exercicis pràctics, de manera senzilla, passarem de la idea al guió, del guió a l'enregistrament (incloent-hi uns efectes especials molt simples) i, finalment, a l'edició, i acabarem el taller amb una peça audiovisual creada o bé preparada per seguir-hi treballant.

Els treballs finals (fets al taller o, si t'ho estimes més, a casa) es podran presentar al concurs Participa Méliès.

Taller recomanat per a famílies amb nens i nenes a partir de 8 anys. Els nens i nenes han d'anar acompanyats d'un adult.

Què
Cursos i tallers, Cinema, Activitats familiars
Quan i on
24/10/2021 11:00 a 12:00
Preu
4 €
Venda d'entrades

Aforament limitat. Venda d'entrades en aquest enllaç.

Els menors de 3 anys tenen l'entrada gratuïta, però n'han d'adquirir el tiquet. Per fer-ho, s'ha de seleccionar a l'apartat de promocions l'opció "menors de 3 anys”.

Organitzat per
CaixaForum Tarragona

"Jo, Claude Monet", Phil Grabsky, 2017, Regne Unit, VOSE

Documental sobre la vida i obra de Claude Monet, figura clau del moviment impressionista. A partir dels documents i escrits personals de l'artista es van revelant detalls fins ara poc coneguts, en què s'evidencien els alts i baixos emocionals i artístics que el van acompanyar al llarg de tota la vida. Des del vincle amb el seu grup d'amics impressionistes fins a la relació amb Camille i Alice, la seva primera i segona dona respectivament.

Més d'un centenar de pintures filmades en HD serveixen d'escenari per narrar la seva història.

Què
Cinema, Art
Quan i on
25/10/2021 18:00 a 19:30
Preu
6 €
Venda d'entrades

Aforament limitat. Venda d'entrades en aquest enllaç.

Organitzat per
CaixaForum Tarragona

PSICURT, Festival de Curtmetratges sobre Salut Mental

PSICURT 2021, la VI edició del Festival de Curtmetratges sobre Salut Mental.

El Festival PSICURT té com a objectiu apropar a la ciutadania els diferents àmbits de la salut mental (prevenció, promoció i intervenció) a través del cinema. Un projecte cultural, social i de salut que permeti promoure la creació artística i la sensibilitat del públic al voltant de la salut mental alhora que projectar la ciutat de Tarragona com a referent cultural arreu. Enguany emetrà curtmetratges de temàtiques com la violència masclista, el bullying, el suïcidi, el dol, l'estigmatització de les malalties mentals, les addiccions...

Un any més, el PSICURT es consolida com un dels festivals temàtics relacionats amb la Salut Mental més importants del territori espanyol, per la qualitat de les obres rebudes, i per la labor que el festival realitza als centres educatius.

Inauguració 7 d'octubre a les 18.30 h i cloenda 10 d'octubre a les 18.30 h.

Què
Cinema
Quan i on
07/10/2021 a 18:30 a
10/10/2021 a 18:30
Preu
Gratuït
Venda d'entrades

Aforament limitat. Reserva d'entrades en aquest enllaç

Adreça web per a més informació https://psicurt.com/

Fins al 30 de setembre de 2021, continua obert el període d'inscripció per a la secció EDUCURT EXPRÉS (https://psicurt.com/es/inscripcio-educurt-expres/). Aquesta categoria està destinada a estudiants d’Educació Secundària Obligatòria (E.S.O.), Batxillerat (BAT), Cicles Formatius i Universitat. Poden participar-hi curtmetratges de ficció de producció en català i amb una durada màxima de 5 minuts, incloent-hi els crèdits.

Organitzat per
Psicurt / Col·legi Oficial de Psicología de Catalunya a Tarragona / Ajuntament de Tarragona
Hi col·labora
Tarragona Film Office / Ràdio Ciutat de Tarragona, entre d'altres

Introducció al dibuix i pintura

El taller infantil INTRODUCCIÓ AL DIBUIX I PINTURA, de la mà de la il·lustradora @albapocurull, és un curs per iniciar-se en el món del dibuix i la pintura, partint d'una base tècnica, per així poder desenvolupar i potenciar el món imaginari i singular de cada alumne.

Ensenyarem als nens a mirar i observar l'entorn, per després reinterpretar-lo a la seva manera, tot acompanyat de recursos tècnics. A través de les diferents activitats reforçarem el procés creatiu, la imaginació i el treball amb equip. El final de cada activitat enllaçarem la part pràctica amb un artista actual de la zona, per així enriquir el llenguatge visual de l'alumne.

Aquest curs és una eina per fer créixer sensibilitats i gaudir de l'art en general.

Al llarg de les sessions introduirem diferents tècniques com el llapis, carbonet, tinta xina, aquarel·la, pintura acrílica, etc. Tot treballant conceptes tals com l'encaix, la proporció, la composició, figura humana, entre d'altres. A mesura que les classes avancin introduirem el color, partint sempre dels colors primaris per obtenir els colors desitjats.

Objectius del curs:

 • Donar a conèixer els fonaments bàsics del dibuix.
 • Donar a conèixer les diferents tècniques plàstiques.
 • Proporcionar eines per a experimentar i desenvolupar la creativitat.
 • Introduir referents visuals actuals.
 • Enriquir la relació amb els companys de classe, generant un ambient de col·laboració.
 • Respectar els treballs dels altres companys així com el material de classe.
 • Fomentar i aprendre la importància de l'ordre i la neteja.
Què
Cursos i tallers, Art, Activitats familiars
Quan i on
08/10/2021 a 17:00 a
17/12/2021 a 18:30
Preu
60 € mensuals
Venda d'entrades

Aforament limitat. Taller per a nens i nenes de 8 a 12 anys.

Per a reserva de places notifiqueu a l’Espai Nautilus la vostra assistència: via telefònica/whatsapp tel. 722 448 675 o personalment al c/Reding 9, baixos de Tarragona. La reserva de plaça es farà amb una paga i senyal de 10 €.

Organitzat per
Espai Nautilus - @albapocurull

A la frontera: murs, muralles, víctimes i botxins

Podem advertir imatges que ens falten en un món on en sobren moltes. Una d'aquestes imatges sobrants és la que projecta en nosaltres el terme frontera, com a zona d'exclusió, demarcació, acotació de territori, pàtria. Un terme que escapça el territori, el retalla, el dota d'identitat, genera barreres i impedeix tant l'entrada com la sortida de persones. La història de les fronteres és la història dels estats nació, la seva manera de comunicar que som diferents els uns dels altres.

L'escriptor i periodista Tomàs Alcoverro i l'escriptora Emma Riverola ens ajudaran a entendre el factor “frontera” en l'àmbit dels conflictes internacionals i local

Què
Xerrades i congressos
Quan i on
19/10/2021 19:00 a 20:00
Preu
6 €
Venda d'entrades

Aforament limitat.

Inscripcions a CaixaForum Tarragona 

Organitzat per
CaixaForum de Tarragona

Ciència i fe: què ens diuen les estrelles?

En aquesta conferència, un religiós i un físic explicaran la comprensió del món tot just ara que un seguit de científics han explicat que hi ha vida intel·ligent a les estrelles. Aquesta teoria, publicada a "Letters in High Energy Physics", suggereix que pot haver una forma de vida basada en espècies que no tenen res a veure amb la nostra i amb un temps d'existència molt curt però capaç de replicar-se a l'interior de les estrelles.

Per explicar la visió més científica d'aquesta teoria, el debat comptarà amb Javier Tejada Palacios, doctor en Ciències Físiques i catedràtic emèrit de la Universitat de Barcelona. Tejada ha impartit classes i treballs d'investigació en diverses universitats europees i americanes, i és autor de 300 publicacions científiques i deu llibres.

El seu major assoliment científic és el descobriment de l’efecte túnel d’espín.

Què
Xerrades i congressos
Quan i on
27/10/2021 19:00 a 20:00
Preu
6 €
Venda d'entrades

Aforament limitat.

Inscripcions a CaixaForum de Tarragona

Organitzat per
CaixaForum de Tarragona

La nostra companya astronòmica

Mou les marees i cada dia és més lluny. No té atmosfera, però sí aigua i es va formar a partir d'una col·lisió violenta amb el nostre planeta. Va fascinar per les seves fases especialistes en astronomia durant segles, va ser el primer lloc cap a on van apuntar els primers telescopis i també l'objectiu de les primeres missions espacials.

La Lluna ens mostra el nostre passat en el procés de formació del sistema solar, ens permet refinar els models de gravetat i experimentar amb el futur mitjançant l'exploració del cosmos. Durant aquesta conferència, la doctora en Astrofísica Eva Villaver Sobrino, que ha treballat per a la NASA i per a l'Agència Espacial Europea (ESA), respondrà preguntes sobre el nostre satèl·lit i resoldrà altres dubtes del cosmos.

Què
Xerrades i congressos
Quan i on
06/10/2021 19:00 a 20:00
Preu
6 €
Venda d'entrades

Aforament limitat.

Inscripcions a CaixaForum de Tarragona 

Organitzat per
CaixaForum de Tarragona

Llunes del sistema solar

Quan Galileu va descobrir l'existència de llunes a Júpiter, el model geocèntric de l'univers es va esquerdar definitivament. Des d'aleshores, l'exploració de la nostra Lluna i altres satèl·lits del sistema solar ens ha permès repensar la concepció que tenim de l'espai i estendre els límits del coneixement.

El gran divulgador i expert en astronomia Rafael Clemente ens parlarà dels secrets de les llunes del sistema solar, de com es van formar i van ser capturades pels planetes, i de tot el que hem après gràcies a grans missions espacials com Voyager o Cassini. També coneixerem possibles missions futures que potser tornaran a fer que ens replantegem la concepció que tenim del sistema solar i les seves llunes.

Què
Xerrades i congressos
Quan i on
13/10/2021 19:00 a 20:00
Preu
6 €
Venda d'entrades

Aforament limitat.

Inscripcions a CaixaForum de Tarragona 

Organitzat per
CaixaForum de Tarragona

Fenòmens elèctrics

Des que els grecs van descobrir que, en fregar un tros d'ambre, aquest atreia les plomes i els fils que tenia a prop, fins ara s'han anat descobrint moltes coses relacionades amb l'electricitat que durant molt de temps, pel fet que no es podien explicar científicament, es creien plenes d'atribucions gairebé màgiques.

En aquest taller els nens i nenes podran fer una sèrie d'experiments vistosos, molt participatius i molt divertits que els permetran prendre consciència que les càrregues elèctriques són a tot arreu, mentre fan troballes sobre el meravellós món dels fenòmens elèctrics. 

Activitat recomanada per a infants a partir de 5 anys. Els nens i les nenes han d'anar acompanyats d'un adult.

Què
Cursos i tallers
Quan i on
09/10/2021 12:00 a 13:00
Preu
4 €
Venda d'entrades

Aforament limitat.

Inscripcions a CaixaForum de Tarragona 

Tots els assistents a l'activitat n'han d'adquirir l'entrada. Els menors de 3 anys tenen l'entrada gratuïta, però n'han d'adquirir el tiquet. Per fer-ho, s'ha de seleccionar a l'apartat de promocions l'opció "menors de 3 anys”.

Organitzat per
CaixaForum de Tarragona

Fenòmens elèctrics

Des que els grecs van descobrir que, en fregar un tros d'ambre, aquest atreia les plomes i els fils que tenia a prop, fins ara s'han anat descobrint moltes coses relacionades amb l'electricitat que durant molt de temps, pel fet que no es podien explicar científicament, es creien plenes d'atribucions gairebé màgiques.

En aquest taller els nens i nenes podran fer una sèrie d'experiments vistosos, molt participatius i molt divertits que els permetran prendre consciència que les càrregues elèctriques són a tot arreu, mentre fan troballes sobre el meravellós món dels fenòmens elèctrics. 

Activitat recomanada per a infants a partir de 5 anys. Els nens i les nenes han d'anar acompanyats d'un adult.

Què
Cursos i tallers
Quan i on
10/10/2021 12:00 a 13:00
Preu
4 €
Venda d'entrades

Aforament limitat.

Inscripcions a CaixaForum de Tarragona.

Tots els assistents a l'activitat n'han d'adquirir l'entrada. Els menors de 3 anys tenen l'entrada gratuïta, però n'han d'adquirir el tiquet. Per fer-ho, s'ha de seleccionar a l'apartat de promocions l'opció "menors de 3 anys”.

Organitzat per
CaixaForum de Tarragona

Concert American IN(DIAN)

Donat que es van EXHAURIR les entrades pel CONCERT de AMERICAN INDI(AN), us oferim aquesta SEGONA CONVOCATÒRIA pel 14 d'octubre a les 19 h!

Folk, rock, blues, crooner… Una proposta original amb matisos de Tom Waits, Nick Cave o Leonard Cohen i Elvis Costello amb una lletra dolça i retorçada, amb J.J.White (Philadelphia, U.S.A) a la guitarra i veu, i Joe Broadhurst (Dundee, Escocia), a la guitarra i teclat.

Per a més informació a Espai Nautilus.

Què
Música
Quan i on
14/10/2021 19:00 a 20:30
Preu
8 €
Venda d'entrades

És IMPRESCINDIBLE reservar la vostra entrada, per motius d'aforament i per a evitar que els interessats us quedeu sense plaça. Notifiqueu a l’Espai Nautilus la vostra assistència: via telefònica/whatsapp tel. 722 448 675 o personalment al c/Reding 9, baixos de Tarragona.

Organitzat per
Espai Nautilus / J.J White

Festival de curtmetratges sobre salut mental

PSICURT 2021, la VI edició del Festival de Curtmetratges sobre Salut Mental

Divendres, 8 d’octubre

18 h Sessió 1

 • La colcha y la madre de David P. Sañudo 14’
 • Me, a Monster? de Belinda Bonán 6’
 • Rega’m les plantes de Jordi Sanz 17’
 • Dama blanca d’Elena Marcelo 14’
 • Behind the glass de Pedro de la Llave 5’
 • Contigo de Manuel H. Martín 13’

20 h Sessió 2

 •  Vecinooo de Paco León 10’
 • Una noche en el Cósmico de Luís de Val i Diego Herrero 18’
 • Roto de Stiff Sullivan 6’
 • Las moscas solo viven un día de Mauro Luís López 5’
 • Una isla en Barcelona de Marcus de Barry 15’
 •  Marcianos de David del Águila 15’
Què
Cinema
Quan i on
08/10/2021 18:00 a 22:00
Preu
Gratuït
Venda d'entrades

Aforament limitat.

Per a reserva d'entrades a PSICURT 

Organitzat per
Psicurt / Col·legi Oficial de Psicología de Catalunya a Tarragona / Ajuntament de Tarragona
Hi col·labora
Tarragona Film Office / Ràdio Ciutat de Tarragona entre d'altres

Festival de curtmetratges sobre salut mental

PSICURT 2021, la VI edició del Festival de Curtmetratges sobre Salut Mental

Dissabte, 9 d'octubre

10 h Sessió 1

 • Masterclass “Levantar un cortometraje con tus propios medios”, a càrrec de Jorge Yúdice, guanyador del Psicurt 2020 amb el curtmetratge “Cocodrilo”

11:30 h Sessió 2

 • Projecció del Documental Maternitats, de Josep Varo

Una Idea original de CDIAP Baix Camp i Priorat
Què passa quan els fills són diferents del que s’espera? Què passa quan el desig es converteix en adversitat?

Col·loqui amb la participació de:

 • Pilar Graset. Pedagoga terapeuta i Logopeda. Coordinadora del CDIAP
 • Isis Mercado. Psicòloga infantil al CDIAP
 • Ingrid Castillo. Protagonista
 • Judith Mariné. Protagonista
 • Odalys Atín. Protagonista

17 h Sessió 3

 • La banyera de Sergi Martí 19’
 • One 2 One de Néstor Ruiz 18’
 • Reflejo de Juan Carlos Mostaza 11’
 • Lo que importa d’Ester Pastor 6’
 • Club Silencio d’Irene Albanell 18’

19 h Sessió 4

 • Mordisquitos d’Ignacio F. Rodó 15’
 • Cohete de La Masia Reels 5’
 • Roberto de Carmen Córdoba 9’
 • La señora de la casa de Felipe Espinosa 13’
 • La penumbra de Dani Viqueira 13’
 • Votamos de Santiago Requejo 14’

21 h Sessió 5

 • Grooming de Francisco Yélamos 9’
 •  Su madre de Javier Prada 4’
 • Distancias de Susan Bejar 13’
 • L’estrany d’Oriol Guanyabens 18’
 • Cómplices de Rubén Guindo 20’
 • Punto de giro d’Ainhoa Menéndez 8’
Què
Cinema
Quan i on
09/10/2021 10:00 a 23:00
Preu
Gratuït
Venda d'entrades

Inscripció GRATUÏTA en www.psicurt.com

Organitzat per
Psicurt / Col·legi Oficial de Psicología de Catalunya a Tarragona / Ajuntament de Tarragona
Hi col·labora
Tarragona Film Office / Ràdio Ciutat de Tarragona, entre d'altres

Festival de curtmetratges sobre salut mental

PSICURT 2021, la VI edició del Festival de Curtmetratges sobre Salut Mental

Diumenge, 10 d'octubre

18:30 h 

 • Gala final de lliurament de premis. Conduïda per Ricard Lahoz, periodista.
Què
Cinema
Quan i on
10/10/2021 18:30 a 20:30
Preu
Gratuït
Venda d'entrades

Inscripció gratuïta a PSICURT

Organitzat per
Psicurt / Col·legi Oficial de Psicología de Catalunya a Tarragona / Ajuntament de Tarragona
Hi col·labora
Tarragona Film Office / Ràdio Ciutat de Tarragona, entre d'altres

"Mi gran noche de humor" amb José Luis Calero

Arriba a Tarragona un dels humoristes més aclamats dels últims temps, que compta amb més d'1 milió de seguidors en les seves xarxes socials i els vídeos de les quals han arribat a aconseguir els 10 milions de visualitzacions.
"Mi gran noche de humor" és un espectacle on et podràs veure reflectit en totes les situacions que José Luis Calero compta en el seu monòleg, i en el qual avisem que no podràs parar de riure.

Què
Teatre
Quan i on
29/10/2021 20:00 a 21:30
Preu
15 €
Venda d'entrades

Aforament limitat.

Venda d'entrades i informació a www.joseluis-calero.com

Organitzat per
Vol Music Events SL / Palau Firal i de Congressos de Tarragona

Espectacle "A la fresca", teatre còmic de carrer

Tres personatges i una cadira gegant surten a prendre el fresc, provocant diferents situacions còmiques 

Què
Teatre
Quan i on
07/10/2021 18:15 a 19:30
Preu
Gratuït
Venda d'entrades

Per a més informació a Anna Confetti

Organitzat per
Companyia Anna Confetti

Club per emportar

El Club de lectura infantil, en format per emportar a casa, serà terroríficament divertit!

Què
Lletres, Activitats familiars
Quan i on
04/10/2021 a 10:00 a
30/10/2021 a 13:00
Preu
Gratuït
Venda d'entrades

Per a més informació en aquest correu electrònic

Organitzat per
Biblioteca Pepita Ferrer

Club de lectura infantil i juvenil "Somnis de paper"

Tornen els Clubs de Lectura presencials!

 • De 6 a 9 anys: tots els dimarts de 17,15 a 18 h
 • De 10 a 12 anys: tots els dimarts de 18,15 a 19 h
 • + 12 anys: tots els dijous de 17 a 18 h
Què
Lletres, Activitats familiars
Quan i on
05/10/2021 a 17:15 a
28/10/2021 a 19:00
Preu
Gratuït
Venda d'entrades

Inscripcions prèvies a: Sala Infantil de la Biblioteca Pepita Ferrer.

Per a més informació en aquest correu electrònic

 

Organitzat per
Biblioteca Pepita Ferrer

Ballaveu (Capsa i Circuit folc)

BALLAVEU és el duet de Monistrol de Montserrat que fa cançó catalana per concert o ball i que està format per Patri Garcia a la veu i percussions tradicionals, i Xavier Rota com a guitarrista i veu, explora el cançoner tradicional i popular català, de nord a sud i d'est a oest: balls plans del Pallars, jotes de l'Ebre, havaneres de l'Empordà, sense oblidar els balls de parella que han omplert places i envelats arreu del país. Una interessant proposta amb la veu com a únic instrument melòdic. El duet ha viatjat per diferents festivals europeus i han format part, amb el ball i les veus, del gran projecte "FOK" de Kepa Junkera.

Què
Música
Quan i on
24/10/2021 19:00 a 20:00
Preu
5 € venda anticipada i 7 € a taquilla
Venda d'entrades

Places limitades amb incripció previa a Capsa de Música 

 

Organitzat per
Capsa de Música i Circuit Folc 2021

Instituts a la Capsa amb l'INS Pere Martell (Capsa i formació)

Després de l’aturada forçada per la pandèmia, ens agrada comunicar la tornada a la normalitat formativa, amb la visita del mòdul d'arts escèniques i espectacles de l’INS Pere Martell. Una xerrada teòrica i la presentació a l’alumnat de què és la Capsa de Música i quines possibilitats té pel seu tram curricular i formatiu. Aquests estudis de grau superior per la Realització de Projectes d'Audiovisuals i Espectacles, capaciten per organitzar i supervisar la preparació, realització i muntatge de projectes audiovisuals filmats, gravats o en directe, així com regir els processos tècnics i artístics de representacions d'espectacles en viu i esdeveniments, tot coordinant els mitjans tècnics i humans i controlant el contingut, la forma, el projecte artístic i la qualitat establerta. La duració és de 2.000 hores distribuïdes en dos cursos acadèmics.

28 d'octubre, tarda.

Per a més informació en aquest enllaç i a Capsa de Música

Què
Xerrades i congressos
Quan i on
28/10/2021 00:00 a 00:00
Organitzat per
Capsa de Música

Cati Plana i Pau Puig (Capsa i Circuit Folc)

L'acordionista Cati Plana i el dolçainer Pau Puig presenten Tretze vares (Microscopi, 2020), una interessant proposta que s'aproxima a diferents gèneres de la música tradicional dels Països Catalans. El duet ha anat polint i donant forma a un repertori de jotes, boleros, rumbes, sardanes, fandangos, valsos i havaneres entre altres estils musicals. Amb arranjaments gairebé minimalistes i de folk de cambra, el duet explora en temes tradicionals anònims prou emblemàtics interpretats amb elegància.

Què
Música
Quan i on
31/10/2021 19:00 a 20:00
Preu
Gratuït
Venda d'entrades

Places limitades amb inscripció previa a Capsa de Música

Organitzat per
Capsa de Música i Circuit Folc 2021

El retorn: la vida després del ISIS

Shamima Begum (Regne Unit) i Hoda Muthana (EUA) van marxar dels seus països manipulats per la propaganda terrorista i l'odi de les xarxes socials. La directora Alba Sotorra aprofita l'accés al camp d'al-Roj, al nord-est de Síria, per mostrar-nos de prop la dura realitat d'un grup de dones atrapades pel seu passat com a membres d'Estat Islàmic. Demonitzades pels mitjans de comunicació, malgrat el penediment sincer, es topen amb el rebuig dels països occidentals d'on provenen, que sovint els neguen una segona oportunitat.

 

Què
Cinema
Quan i on
10/10/2021 19:00 a 20:30
Preu
6 €
Venda d'entrades

Venda d'entrades a taquilla 1 hora abans de la projecció.

Per a més informació en aquest enllaç

Organitzat per
Diputació de Tarragona i ANIMA'T associació cultural

Minari. Historia de mi familia

A la dècada dels 80, una família d'origen coreà es trasllada de Califòrnia a una zona rural d'Arkansas, per provar de viure el somni americà. El repte és cultivar productes vegetals típics de Corea i vendre'ls a negocis especialitzats i establiments de restauració. Però sembla que és més fàcil de dir que de fer... Per sort, l'empenta i la saviesa ancestral de l'àvia canviarà la dinàmica de la casa.

Recomanació edat: majors de 13 anys.

Què
Cinema
Quan i on
17/10/2021 19:00 a 20:55
Preu
6 €
Venda d'entrades

Venda d'entrades a taquilla 1 hora abans de la projecció.

Per a més informació en aquest enllaç

Organitzat per
Diputació de Tarragona i ANIMA'T associació cultural

Palm Springs

Un casament a la sofisticada població de Palm Springs esdevé un bucle temporal per alguns dels seus convidats. Un cop resignats a la situació, Nyles (Andy Samberg) i Sarah (Cristin Milioti) viuen cada nova jornada de boda com si allò que fan no tingués conseqüències ni pogués perdurar en el temps. O això creuen.

Recomanació edat: majors 16 anys

Què
Cinema
Quan i on
24/10/2021 19:00 a 20:30
Preu
6 €
Venda d'entrades

Venda d'entrades a taquilla 1 hora abans de la projecció.

Per a més informació en aquest enllaç

Organitzat per
Diputació de Tarragona i ANIMA'T associació cultural

La (des)educació de Cameron Post

Principis dels anys 90, la jove Cameron (Chloë Grace Moretz) és obligada a internar-se en un centre religiós de reconducció d'orientacions sexuals que consideren desviades. Malgrat les mostres de rebuig i desaprovació que l'envolten, aconsegueix empoderar-se o reafirmar la seva identitat, amb l'ajuda de dos companys del centre.

Recomanació edat: majors de 12 anys.

Què
Cinema
Quan i on
31/10/2021 19:00 a 20:30
Preu
6 €
Venda d'entrades

Venda d'entrades a taquilla 1 hora abans de la projecció.

Per a més informació en aquest enllaç

Organitzat per
Diputació de Tarragona i ANIMA'T associació cultural

Experimenta teatre 2021-2022

Espai de formació en arts escèniques i visuals. Aula de Teatre de la URV

És un espai d'aprenentatge i formació integral a partir del treball col·laboratiu, un espai de reflexió teòrica al voltant de les arts escèniques.

On aprenem a expressar-nos amb facilitat. Desenvolupar les nostres capacitats lectores expressives. Treballar en grup. Ser creatius. Millorar les nostres competències sensitives i intel·lectuals. Controlar el nostre cos i la nostra veu.

Sessió informativa presencial i inscripcions.

Què
Teatre
Quan i on
18/10/2021 18:30 a 19:30
Preu
Gratuït
Venda d'entrades

Per a més informació i inscripcions a Experimenta Teatre 

Organitzat per
Universitat Rovira i Virgili
Segells de reconeixement d'administració oberta