Esteu aquí: Inici Cultura i festes Agenda 2021 Sant Magí "Indestructibles" de Xavier Aldekoa i Alfons Rodríguez

"Indestructibles" de Xavier Aldekoa i Alfons Rodríguez

Aquesta exposició fotogràfica, que forma part del projecte transmèdia Indestructibles, realitzat per Xavier Aldekoa i Alfons Rodríguez, recull històries de nens i nenes que pateixen situacions traumàtiques i difícils però que, gràcies al seu esforç, perseverança i resiliència, aconsegueixen tirar endavant.

L’objectiu del projecte, i per descomptat d’aquesta exposició, és anar més enllà de la ferida del fet traumàtic i presentar no sols els difícils escenaris que viuen aquests nens sinó també la seva capacitat de superació i fortalesa. Sempre amb un missatge realista i alhora positiu. A més, les històries es poden emmarcar en els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030).

El projecte Indestructibles ha rebut diversos reconeixements com ser finalista en els True Story Awards, en els International Fetisov Journalism Awards, o guanyador en el Premi Saliou Traoré atorgat per Casa Àfrica i l’Agència EFE, per l’ampli reportatge publicat en National Geographic Magazine en diversos països.

L'exposició es podrà veure: de dimarts a dissabte de 10 a 13 h i de 17 a 20 h, i diumenge i festius d'11 a 14 h. 

Més informació sobre aquest esdeveniment…

"Indestructibles" de Xavier Aldekoa i Alfons Rodríguez
Què
Exposicions, Art
Quan
30/07/2021 a 19:00 a
29/08/2021 a 20:00
Programació
Sant Magí
Localització
Telèfon de contacte
977 259 400
Preu
Gratuït
Organitzat per 
Port de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d’administració oberta