Esteu aquí: Inici Cultura i festes Agenda 2021 Setembre Escriure la dansa, taller en línia d’Escena Patrimoni

Escriure la dansa, taller en línia d’Escena Patrimoni

La nit del 18 de setembre torna ESCENA PATRIMONI, Festival i Plataforma de Creació per a la Dansa en les 15 ciutats espanyoles Patrimoni Mundial, una iniciativa del GRUP CIUTATS PATRIMONI DE LA HUMANITAT D'ESPANYA (UNESCO), que de manera simultània presenta la mateixa nit un espectacle de dansa contemporània en cadascuna de les 15 Ciutats Patrimoni de la Humanitat.

Amb motiu d'aquest esdeveniment, el periodista Omar Khan, director de la revista de dansa susyQ, oferirà un taller d'escriptura que permetrà als participants elaborar una crítica de dansa de l'espectacle que es presenti a les seves ciutats, a partir de les eines ofertes i seguint criteris periodístics.

El taller es compon de dues reunions virtuals. El següent pas serà que cada participant haurà d'assistir a la representació d'Escena Patrimoni a la seva ciutat i escriure una crítica que, en una segona reunió virtual, serà comentada col·lectivament. Cada participant revisarà el seu text sobre la base de les observacions, l'enviarà de nou, i llavors serà publicat en els portals de susyQ, revista de dansa, i d'ESCENA PATRIMONI.

Dirigit a professionals i estudiants de periodisme i dansa, ballarins, coreògrafs, escriptors, artistes, docents i tot el que tingui interès per l'escriptura de textos sobre dansa i que visquin en alguna de les quinze ciutats patrimoni.

Reunions virtuals:

16, 17 i 22 de setembre de 18 h a 19.30 h

Visionat de l'espectacle:

18 de setembre

Publicació:

27 de setembre

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Escriure la dansa, taller en línia d’Escena Patrimoni
Què
Cursos i tallers, Dansa, Patrimoni i història
Quan
16/09/2021 a 18:00 a
22/09/2021 a 19:30
On
En línia
Preu
Gratuït
Venda d'entrades / Inscripcions

Per a participar-hi escriu un missatge en aquest correu electrònic abans del 6 de setembre amb l'encapçalament QUIERO PARTICIPAR. Envia el teu nom i cognom, una breu descripció de les teves motivacions i indica la teva ciutat d'origen. Nota: per la mateixa via et confirmem si has estat acceptat/ada.

Organitzat per 
Grupo Ciudades Patrimonio de la Humanidad
Hi col·labora
Ministerio de Cultura y Deporte del Gobierno de España
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta