Esteu aquí: Inici Cultura i festes Agenda 2021 Setmana Santa Un tastet per la història de Tarragona. L’empremta romana, medieval i modernista

Un tastet per la història de Tarragona. L’empremta romana, medieval i modernista

Visites guiades que tindran lloc del 27 de març al 5 d’abril (16.30 h) i, des del Portal del Roser, passaran per la Casa Ximenis, el passeig Arqueològic, la plaça del Pallol, el carrer Cavallers, el carrer Major (Antic Ajuntament i porxos del carrer Merceria), la façana de la Catedral, l’antic hospital de Santa Tecla, la plaça del Fòrum, el call jueu, la capçalera i entrada del Circ (Rambla Vella), l’Amfiteatre des de dalt, el Balcó del Mediterrani, la Rambla Nova i la Casa Salas, en un recorregut de dues hores i mitja de durada aproximada. 

Amb la col·laboració d'AGUICAT, l’associació que uneix els guies professionals habilitats per la Generalitat de Catalunya.

Les visites estan adreçades a la ciutadania de Tarragona a través de les associacions de veïns i de la Federació d’Associacions de Veïns de Tarragona, que vehicularan les inscripcions a l’activitat.

[Foto: Rafael López-Monné]

 

Un tastet per la història de Tarragona. L’empremta romana, medieval i modernista
Què
Visites, rutes i excursions, Patrimoni i història
Quan
27/03/2021 a 16:30 a
05/04/2021 a 19:00
Programació
Setmana Santa
Localització
Preu
Gratuït amb inscripció prèvia
Venda d'entrades / Inscripcions

Associacions de Veïns

Organitzat per 
Patronat Municipal de Turisme
Hi col·labora
AGUICAT
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta