Esteu aquí: Inici Cultura i festes Agenda 2022 Abril Diada de Sant Jordi

Diada de Sant Jordi

La Diada de Sant Jordi a Tarragona té com a centre neuràlgic les parades de llibres i roses a la Rambla Nova. Aquest 2022, les parades estaran obertes des de les 9 h del matí fins a les 20 h del vespre i la jornada culminarà amb l'actuació castellera de les quatre colles de la ciutat, que enguany estrena format.

Així és com es distribuiran les parades de la Rambla:

  • Entre el monument Roger de Llúria i els carrers Adrià i Sant Agustí: centres escolars, clubs esportius, agrupacions, colles castelleres i resta d’entitats amb seu al municipi de Tarragona. També professionals del sector del llibre i de la flor.
  • Entre els carrers Adrià i Sant Agustí i els carrers Unió i Sant Francesc: institucions i entitats d’àmbit nacional amb delegació a la ciutat, entitats ciutadanes sense ànim de lucre, mitjans de comunicació, partits polítics, sindicats, professionals del sector del llibre i de la flor.
  • Entre els carrers Unió i Sant Francesc i fins al monument als Despullats: espai reservat únicament a llibreters i floristes amb establiment o concessió fixa a la ciutat. 
  • Entre els Despullats i la Font del Centenari: entitats i associacions del tercer sector.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Diada de Sant Jordi
Què
Lletres, Fires i mercats, Cultura popular i festes
Quan
23/04/2022 09:00 to 21:00
Programació
Sant Jordi
On
Rambla Nova
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta