Esteu aquí: Inici Cultura i festes Agenda 2022 Estiu Tarragona Cultura En dansa

En dansa

[ENTRADES EXHAURIDES] D-project (Col·lectiu Du entro) i Formicaio (La Im.perfecta Cía Dansa)

D-project

Una obra creada durant el confinament de la Covid-19 (2020) i per tant influenciada per ella. Les ballarines Beatriz Cubero i Matilde Casini ens ensenyen les dificultats en la societat actual, els enfrontaments socials i el procés que comporta la nova forma de relacionar-nos. En aquesta peça s'experimenta el conflicte, la contradicció i l'evolució quan s'és capaç de deixar-hi anar.

El duo explora tant emocionalment com corporalment, creant una combinació entre el físic i allò espiritual. Des de la rigidesa, el treball de repetició i la fiscalitat escènica, fins a arribar a la fluïdesa i compenetració.
Coreografia i interpretació: Beatriz Cubero i Matilde Casini

Formicaio

Et despertes després d'un somni del qual t'avergonyeixes, d'un somni d'aquells en què les imatges i els pensaments se't presenten difusos i distorsionats. I t'adones que has fet una passejada pel teu subconscient, un espai que acabes de descobrir i que està ple d'impulsos bloquejats i reprimits que distorsionen la teva realitat, un lloc on tres cossos conviuen com si fossin un de sol… On acaben els límits del cos i comencen els del cap? El meu món oníric confon els meus desitjos o els il·lumina, tot ho envaeix… com si es tractés de formigues dalinianes.

Coreografia i interpretació: Júlia Miralles, Raquel Rodríguez y Paula Sánchez

Què
Dansa
Quan i on
07/07/2022 20:30 a 21:30
Preu
Gratuït amb reserva prèvia
Venda d'entrades

ENTRADES EXHAURIDES. Cal realitzar reserva prèvia a entrades.tarragona.cat. Invitacions disponibles a partir del 8 de juny a les 11 h

Organitzat per
Ajuntament de Tarragona

[ENTRADES EXHAURIDES] Terra i aigua i Tornado

Terra i aigua

Terra i aigua és un tribut coreogràfic a aquests elements. Una proposta que ens farà reflexionar sobre la (des)connexió de l’ésser humà i el medi natural i la necessitat de connectar amb ell.

Intèrprets: Beatriz Higueras i Alberto Ruiz

Tornado

La nostra era ens marca per la seva complexitat. En reacció, sota el dubte, els éssers humans només s'aferren més i més a les seves certeses, encara que signifiqui (de nou) tornar-se excessiu, irracional, gairebé desesperat. Entre les energies urbanes i la dansa contemporània, Tornado és una traducció en els cossos d'aquests dos intèrprets d'aquestes complexitats, de tots aquests matisos i subtileses que ens creua, tant individualment com col·lectivament. Un destacat dels nostres conflictes.

Inèrprets: Robin Fabre i Ana Borràs
Crèdits de la foto: Carl Thorborg i Liza Studio, i el disseny gràfic: Diferent Creatiu, Neus Borràs.

Què
Dansa
Quan i on
14/07/2022 20:30 a 21:30
Preu
Gratuït amb reserva prèvia
Venda d'entrades

Cal realitzar reserva prèvia a entrades.tarragona.cat. Invitacions disponibles a partir del 8 de juny a les 11 h.

Organitzat per
Ajuntament de Tarragona

Ying Yang, the balance i Surco

Ying Yang, the balance

El Ying & Yang: dues forces oposades que es complementen, el joc de trobar l'equilibri i temprança entre les forces de tot l’univers que estan en constant moviment.

Què passa quan alimentem un costat més que l'altre? Sabem trobar els moments d’harmonia en el nostre ser?  
A través d’aquesta peça de dansa experimental i busquem la sensatesa més pura.

Coreografia i intèrprets: Violeta Pena Bagés, Jordina Sans Hernández

Surco

Als solcs s'escriuen els relats de les veus de la batalla. Aquestes veus silenciades que no van poder ser escoltades. Aquestes esquerdes a terra, amaguen, la preocupació i la por del que pugui succeir.

La preocupació pel futur, fa fallida el moment present. L’instint de supervivència ens guia, però no sempre ens fa prendre les millors decisions.

Potser és moment de resguardar-se, cobrir-se,... protegir-se? Però això no ens fa covards potser. El munt de terra ens cobreix les inseguretats.

La batalla aguaita i tots formem part d'aquesta lluita, en què sentim frustració i fracàs en veure companys malparats. Formem part d'un plural i volem combatre les nostres debilitats, fer-nos escoltar i dir tot allò que s'ha oblidat.

Coreografia: David Serrano, Ariadna Llussa i Jimena Martínez
Intèrprets: Jimena Martínez i Ariadna Llussa

Què
Dansa
Quan i on
28/07/2022 20:30 a 21:30
Preu
Gratuït amb reserva prèvia
Venda d'entrades

Cal realitzar reserva prèvia a entrades.tarragona.cat. Invitacions disponibles a partir del 8 de juny a les 11 h.

Organitzat per
Ajuntament de Tarragona

Pálpitos (Cia. Fuse) i Un viatge a París (Expans’Art Cia)

Pálpitos

Espectacle de dansa i multimèdia que tracta sobre la percepció social de la capacitat cognitiva i intuïció femenina, el rebuig social de lo no-comú encara que sigui alguna cosa positiva.

Un viatge a París

En un banc de l'estació de tren, una noia agafarà el tren per primer cop. Alhora, un ancià espera el tren tranquil·lament. Avui és el primer dia de feina per a la noia. La persona gran viatjarà per primer cop per plaer després de tota una vida treballant. Tot i això, estan esperant un tren que no arriba. Compartiran les seves experiències, emocions i valors junts.

Coreografia : Marie-Lou Renon
Intèrprets : Hèctor Tarro y Marie-Lou Renon

Què
Dansa
Quan i on
04/08/2022 20:30 a 21:30
Preu
Gratuït amb reserva prèvia
Venda d'entrades

Cal realitzar reserva prèvia a entrades.tarragona.cat. Invitacions disponibles a partir del 8 de juny a les 11 h.

Organitzat per
Ajuntament de Tarragona
Segells de reconeixement d'administració oberta