Esteu aquí: Inici Cultura i festes Agenda 2022 Estiu Tarragona Cultura En dansa [ENTRADES EXHAURIDES] D-project (Col·lectiu Du entro) i Formicaio (La Im.perfecta Cía Dansa)

[ENTRADES EXHAURIDES] D-project (Col·lectiu Du entro) i Formicaio (La Im.perfecta Cía Dansa)

D-project

Una obra creada durant el confinament de la Covid-19 (2020) i per tant influenciada per ella. Les ballarines Beatriz Cubero i Matilde Casini ens ensenyen les dificultats en la societat actual, els enfrontaments socials i el procés que comporta la nova forma de relacionar-nos. En aquesta peça s'experimenta el conflicte, la contradicció i l'evolució quan s'és capaç de deixar-hi anar.

El duo explora tant emocionalment com corporalment, creant una combinació entre el físic i allò espiritual. Des de la rigidesa, el treball de repetició i la fiscalitat escènica, fins a arribar a la fluïdesa i compenetració.
Coreografia i interpretació: Beatriz Cubero i Matilde Casini

Formicaio

Et despertes després d'un somni del qual t'avergonyeixes, d'un somni d'aquells en què les imatges i els pensaments se't presenten difusos i distorsionats. I t'adones que has fet una passejada pel teu subconscient, un espai que acabes de descobrir i que està ple d'impulsos bloquejats i reprimits que distorsionen la teva realitat, un lloc on tres cossos conviuen com si fossin un de sol… On acaben els límits del cos i comencen els del cap? El meu món oníric confon els meus desitjos o els il·lumina, tot ho envaeix… com si es tractés de formigues dalinianes.

Coreografia i interpretació: Júlia Miralles, Raquel Rodríguez y Paula Sánchez

Més informació sobre aquest esdeveniment…

[ENTRADES EXHAURIDES] D-project (Col·lectiu Du entro) i Formicaio (La Im.perfecta Cía Dansa)
Què
Dansa
Quan
07/07/2022 20:30 to 21:30
Programació
En dansa
Localització
Preu
Gratuït amb reserva prèvia
Venda d'entrades / Inscripcions

ENTRADES EXHAURIDES. Cal realitzar reserva prèvia a entrades.tarragona.cat. Invitacions disponibles a partir del 8 de juny a les 11 h

Organitzat per 
Ajuntament de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta