Esteu aquí: Inici Cultura i festes Agenda 2022 Estiu Tarragona Cultura Festival d'Estiu Meritxell Neddermann i SUU

Meritxell Neddermann i SUU

Meritxell Neddermann, presenta: In the Backyard of the Castle.
Criada en un entorn de músics i formada en les millors escoles musicals catalanes i nord-americanes, el ritme corre per les venes de Meritxell Neddermann. En el seu àlbum debut, In the Backyard of the Castle (Halley Records, 2020), afloren la seva versatilitat i destresa en el piano i en la veu, arribant a destil·lar el so fins a trobar-ne un de propi, intimista i eteri, clarament marcat per la barreja de gèneres (música clàssica, jazz, funky i indie) i l'experimentació amb loops, pedals i vocoder. Malgrat publicar el seu disc el mateix dia en què s'anunciava l'estat d'alarma, res no l'ha aturada a l'hora de presentar-lo en directe.

SUU
Amb una personalitat desbordant, Suu és una de les cares més visibles de la nova fornada de músics catalans i espanyols, del gènere neo-indie i de la lluita per a l'empoderament de la dona. Si amb el primer disc, Natural (Halley Records, 2018), el seu talent ja ens va sorprendre, amb Ventura (Halley Records, 2020), Suu ha sabut fer-se un lloc imprescindible en l'escena. S'ha guanyat la consideració del públic, de la crítica i de la resta de companys, demostrant també una gran versatilitat que li ha permès adaptar el seu espectacle per tocar en plena pandèmia i penjar el cartell de sold-out pràcticament cada funció.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Meritxell Neddermann i SUU
Què
Música
Quan
29/07/2022 22:00 to 23:15
Programació
Festival d’Estiu
Localització
Preu
18 €
Venda d'entrades / Inscripcions

A entrades.tarragona.cat

PACK MÚSICA, 3X2: Las Karamba + Las Migas / Islàndia Nunca Quema + Mishima / Meritxell Neddermann + Suu / Maria Arnal i Marcel Bagés (compra'n 3 i paga'n 2)

Organitzat per 
Ajuntament de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta