Esteu aquí: Inici Cultura i festes Agenda 2022 FITT 2022 El brindis

El brindis

Sala Eutyches - Palau Firal i de Congressos de Tarragona

Per primera vegada el FITT ofereix la possibilitat d'apuntar-se a un laboratori; a un procés d'aprenentatge sobre les eines bàsiques d'una creació escènica. La creadora escènica tarragonina, Judith Pujol, conduirà el curs durant deu dies.
La paraula brindar significa oferir alguna cosa a algú i/o beure a la salut o en honor d'algú o alguna cosa. Compartir la beguda local per brindar, és una acció que observo des de fa temps. Imagino un laboratori a partir de l'acció de brindar amb vi i cava, tal com fem des de fa segles, al tarragonès. Farem un recorregut per les múltiples possibilitats que es desprenen d'aquesta acció (agraïment, evocació, desig, nostàlgia, homenatge, auguri, celebració).
Proposo una trobada, un espai d'intercanvi creatiu, basat en aquest gest col·lectiu, per aproximar-nos a l'exploració i creació escènica contemporània. Hi haurà dos dies d'exploració que ens acompanyarem de dos especialistes: un/a enòleg/a i un/a especialista del món clàssic i els banquets. Així com, visitarem una bodega per observar el procés de la verema i els primers passos d'extracció.
El 31 d'agost oferirem alguna cosa, als qui ens vulguin acompanyar. Obrirem el laboratori per compartir algun material, alguna troballa artística recent i prematura, per brindar -ja veurem perquè, per qui o com-, amb el públic del Festival FITT.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

El brindis
Què
Teatre
Quan
31/08/2022 19:00 to 20:00
Programació
FITT. Festival Internacional de Teatre
Localització
Preu
18€ i diversos abonaments
Venda d'entrades / Inscripcions
Organitzat per 
Sala Trono
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta