Esteu aquí: Inici Cultura i festes Agenda 2022 FITT 2022 Light Yeats Away Edurne Rubio (Burgos)

Light Yeats Away Edurne Rubio (Burgos)

Entre el 1960 i el 1980, el meu pare i els seus dos germans eren membres de l’Edelweiss Speleology Group. Aquest grup va explorar la cova de l’Ojo Guereña al nord d’Espanya, una de les coves més grans del món.
Els germans, nascuts a la conservadora ciutat de Burgos poc després de la Guerra Civil espanyola, van trobar una manera d’escapar-se de la pobresa i l’aïllament de la vida sota la dictadura de Franco. Vivint vides paral·leles, entre setmana treballaven en oficines o fàbriques, aparentment lliures, però realment reprimits, i en el seu temps lliure, descobrien coves. Sota el terra, van trobar la llibertat que havien trobat a faltar a la superfície.

Light years away examina les coves com un espai vital. M’interesso per la percepció individual i col·lectiva d’aquests espais: una arquitectura mínima poblada de descobridors, pobles prehistòrics, animals i turistes. La cova és, a més amés, un món mental producte de l’imaginari col·lectiu dels espais sota terra i de la foscor.

Light years away és una visita guiada per espeleòlegs per la foscor del teatre. Això és una pel·lícula fora de la pantalla, un documental sense cares, una performance iluminada per una torxa. Sumergeix-te en aquesta foscor. Intentar mirar, sense ser realment capaç de veure-hi. Escolta i involucra la
teva imaginació.

60min. Castellà.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Light Yeats Away Edurne Rubio (Burgos)
Què
Teatre
Quan
03/09/2022 19:00 to 20:00
Programació
FITT. Festival Internacional de Teatre
Localització
Preu
18€ i diversos abonaments
Venda d'entrades / Inscripcions
Organitzat per 
Sala Trono
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta