Esteu aquí: Inici Cultura i festes Agenda 2022 Juliol Calgary Fiddlers

Calgary Fiddlers

El grup de violinistes canadencs Calgary Fiddlers toca el 21/07 a Tarragona dins l’apartat pedagògic del projecte  Músics al Carrer que organitza l’Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Tarragona, amb l'objectiu d'estimular i fomentar la música als carrers de la ciutat, de manera regulada, creant una complicitat entre l’artista i els ciutadans.

Podrem gaudir d’un concert acústic dins la seva gira d’estiu per diverses ciutats d’Europa i l’Estat espanyol.

Una bonica oportunitat per gaudir del folk tradicional de la mà d’aquest grup de 14 joves dotats musicalment amb un talent singular.

Informació de l’Associació

L'Associació Cultural Calgary Fiddlers va sorgir del programa de violí clàssic del conservatori Mount Royal l'any 1981 en la ciutat de Calgary. En aquell moment, el Dr. Norman Burgess era el director del Conservatori i la seva passió per la innovació, la creativitat i l'excel·lència el van portar a crear el programa Calgary Fiddlers per a joves músics de formació clàssica. Li encantava el violí clàssic i li encantava tocar el violí.

Tots els que hi han participat, ja siguin estudiants o professors, han jugat un paper integral en fer que la Calgary Fiddlers Association sigui un dels programes d'educació i actuació de violins més gran i exitós d'Amèrica del Nord.

 

Calgary Fiddlers
Què
Música
Quan
21/07/2022 18:00 to 19:00
Localització
Preu
Gratuït.
Organitzat per 
Ajuntament de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta