Esteu aquí: Inici Cultura i festes Agenda 2022 Maig

Maig

"Don Quijote de la Mancha" Miguel de Cervantes en versió Francesc Cerro-Ferran

Sessió del dia 24 de maig AJORNADA, nova sessió el dia 30 de maig a les 19 h.

Recital d'un dels clàssics més importants de la narrativa universal i un dels més estudiats, llegits i traduïts de la història de les lletres hispàniques: Don Quijote de la Mancha, de Miguel de Cervantes.

Aquesta adaptació de Francesc Cerro-Ferran recull una selecció dels millors episodis que expliquen la història d'Alonso Quijano, el singular personatge obsessionat per les novel·les de cavalleria, i Sancho Panza, el seu fidel escuder.

Què
Teatre
Quan i on
30/05/2022 19:00 a 20:30
Preu
6 €
Venda d'entrades

Venda d'entrades a CaixaForum de Tarragona 

Per a la seguretat dels assistents, s'hi aplicaran les mesures de seguretat i higiene previstes oficialment.

Organitzat per
CaixaForum de Tarragona
Hi col·labora
Teatre Fortuny de Reus

La novel·la de misteri, una aposta per l'enginy

L'escriptora gallega María Oruña reflexionarà sobre l'ampli espectre narratiu dels relats que es defineixen com a novel·la negra i farà una anàlisi comparant els relats clàssics amb novel·les actuals. També parlarà sobre diversos trucs narratius, com els cliffhangers, recursos visuals o girs impossibles, i de la necessitat de reprendre la veu narrativa amb una clara vocació literària, allunyada de l'audiovisual.

Què
Xerrades i congressos
Quan i on
11/05/2022 19:00 a 20:00
Preu
6 €
Venda d'entrades

Venda d'entrades a CaixaForum de Tarragona

Per a la seguretat dels assistents, s'hi aplicaran les mesures de seguretat i higiene previstes oficialment.

Organitzat per
CaixaForum de Tarragona
Hi col·labora
Fundació José Manuel Lara

El claustre de la Catedral de Tarragona

Conferència-visita: El claustre de la Catedral de Tarragona amb la Dra. Marta Serrano (URV).

Què
Xerrades i congressos, Visites, rutes i excursions
Quan i on
14/05/2022 11:00 a 12:00
Catedral de Tarragona
Venda d'entrades

Més informació a acatedra@tinet.cat

Aforament limitat.
Se seguiran totes les mesures dictades pel PROCICAT en prevenció de la COVID-19

Organitzat per
Amics de la Catedral

"Poesia amiga a cau d'orella" dins del cicle Theta

La cantant Pili Cugat (coneguda pel seu personatge de "La Jueva de Tortosa") junt amb el compositor i guitarrista Carlos Lupprian, comencen a treballar plegats a principis del 2016 amb l'espectacle "Jocs d'Aigua", un treball on es conjuguen música i poesia i que va donar lloc a un disc del mateix nom (2017). El 2020 surt "Poesia Amiga", un segon disc amb cançons compostes a partir de poesies de poetes de les Terres de l'Ebre i el Camp de Tarragona. El 2021, a Litteratum, van posar música a uns poemes de Francesc Vicent Garcia, l'escriptor més destacat del barroc català i d'aquí va sortir el disc "Musicant al Rector de Vallfogona" (nom popular amb què és conegut el poeta). Aquest vespre ens ofereixen un concert íntim en duet amb una selecció de cançons de la seva discografia.

Què
Música
Quan i on
05/05/2022 19:00 a 20:30
MamaTÀLEM, Carrer Major núm. 4
Preu
10 €
Venda d'entrades

Tel. de reserves: 977 234 882

Organitzat per
MamaTÀLEM

"Los archivos del Pentágono" dins el cicle Mirades

El cinema i el periodisme comparteixen sovint un mateix interès per descriure la realitat que ens envolta, ja que tenen l'objectiu d'ordenar una narració que li doni sentit. Al llarg de la seva història, el cinema s'ha fixat sovint en els mitjans de comunicació des de l'admiració o des de la crítica. Periodistes, reporters i directius han estat descrits algunes vegades com una versió moderna dels cavallers medievals, paladins de la justícia que desemmascaren els tripijocs dels poderosos, però també moltes altres, com personatges tèrbols i cobdiciosos, disposats a explotar els aspectes més morbosos de l'actualitat per obtenir l'exclusiva que els doni fama i audiència.
En aquest cicle, repassarem algunes de les millors pel·lícules centrades en els reptes que planteja el fet de voler mantenir ben informada una societat.

Què
Cinema
Quan i on
01/05/2022 a 19:00 a
11/05/2022 a 21:00
Preu
6 €
Venda d'entrades

Es podran adquirir una hora abans de cada passi al vestíbul de l'Auditori Diputació. Es poden sol·licitar descomptes per a col·lectius vulnerables. No es farà reserva prèvia.

Organitzat per
Diputació de Tarragona

Lliurament del V premi CEPAC per a treballs de fi de grau o postgrau de tema casteller

Lliurament del V premi CEPAC per a treballs de fi de grau o postgrau de tema casteller i presentació de la recerca en curs que va obtenir la II Beca CEPAC.

Què
Altres
Quan i on
03/05/2022 19:00 a 20:00
Organitzat per
CEPAC i Ajuntament de Tarragona
Hi col·labora
La Biennal (concurs castells)

Convivium MMXXII

El Convivium, el banquet-bufet romà previ a les jornades gastronòmiques Tàrraco a Taula, i que els dos darrers anys no s'havia pogut realitzar a causa de la pandèmia, torna a Tarragona.
Com a principal novetat d'aquesta cinquena edició, hi ha la incorporació del restaurant El Terrat, recentment reconegut amb un Sol Respol.
El 5 de maig al claustre de Sant Pau del Seminari, tornarà el Convivium MMXXII en l'any del XXV aniversari de les jornades Tàrraco a Taula, que tindran lloc del 13 al 29 de maig.

Els restaurants participants en les jornades Tàrraco a Taula seran, a més del Terrat, El Llagut, Seasons, El Cortijo, Lola Bistró, La Xarxa, Les Twins, Ares i Balandra. També hi participen la pastisseria Velvet, la vinateria Glops, la cervesa artesana Ipso Facto de Twins Craft Beer i els vins seleccionats de la DO Tarragona.

Fotografia de Tjerk van der Meulen.

Què
Gastronomia
Quan i on
05/05/2022 00:00 a 00:00
Preu
45 €
Venda d'entrades

Les entrades per al Convivium i les reserves es poden fer ja a través del correu electrònic: carlos@apartamentturistic.com

Organitzat per
Associació de restauradors Tàrraco a Taula
Hi col·labora
Patronat Municipal de Turisme de Tarragona

Swing Blues

Classes de Swing gratuïtes.

Què
Dansa, Música
Quan i on
20/05/2022 19:00 a 20:40
Preu
Gratuït
Venda d'entrades

Per a més informació en aquest correu electrònic: swingisintheair@gmail.com

Organitzat per
swingisintheair

Celebrem!, amb el Quartet Mèlt

El Quartet Mèlt vol demostrar-vos que per petites que semblin, tenim moltes coses a celebrar. La companyia, l'amistat, el riure, etc., formen part del nostre dia a dia i no els donem la importància que es mereixen. Nosaltres defensem que celebrant les petites coses podrem aconseguir canviar la mirada per resoldre els grans conflictes que ens preocupen com a societat. Per això al Quartet Mèlt ens encanta celebrar-ho tot, des que ens aixequem fins que ens n'anem a dormir.
En aquest programa de concert us oferim un combinat de motius de celebració, des de les diferents etapes de la vida, des que naixem fins que ens n'anem, i també les tradicions populars, les lluites socials i els somnis individuals i col·lectius. La varietat de temes també es veurà reflectida en la varietat d'estils i gèneres del repertori, que viatjarà, com és habitual en el quartet, des de la música clàssica europea fins a la música popular i moderna tant de casa nostra com de l'altra banda de l'oceà.

Què
Quan i on
15/05/2022 19:00 a 20:15
Preu
18 € taquilla, 15 € anticipada i 9 € socis
Venda d'entrades
Organitzat per
Cooperativa Obrera tarraconense

Chrysalide

Les experiències viscudes separen la ment, el cos i l'ànima per convertir-les en l'impuls necessari per poder volar.

Què
Teatre
Quan i on
29/05/2022 19:00 a 20:20
Preu
15 € taquilla, 12 € anticipada i 7,5 € socis
Venda d'entrades
Organitzat per
Cooperativa Obrera tarraconense

12è Concert Clàssic i per la Pau

A l'Església de Sant Joan Baptista de Tarragona, 12è Concert Clàssic i per la Pau a càrrec del grup Clàssic de l'Ateneu de Tarragona.

Què
Música
Quan i on
01/05/2022 19:00 a 19:30
Preu
Gratuït
Organitzat per
Ateneu de Tarragona i Rotary Tarragona Tarraco August
Hi col·labora
Germandat de Nostre Pare Jesús de la Passió de Tarragona

Capsa i Rock / 2UT

El passat 6 de maig sortia a totes les plataformes musicals del món "More and More" un blues personalíssim i també el cinquè single dels tarragonins 2UT, llançaments que conformaran el primer llarg de la banda.
Una veritable formació musical sorgida de les sinergies a l'Associació de Músics de Tarragona, un trio 100% aMt, que col·labora amb la programació de la Capsa de Música, oferint-nos el millor d'ells mateixos amb sons que van des del rock fins als sons electrònics.
Un seriós treball musical de creació i d'investigació d'aquest power trio innovador, èpic i contundent -com ja han dit els professionals dels mitjans- i que els veritables seguidors de la bona Música a Tarragona han de conèixer amb aquesta bona oportunitat d'escoltar-los en una sala pensada creada i sintonitzada per la música en directe a la nostra demarcació.

Què
Música
Quan i on
22/05/2022 19:00 a 20:30
Preu
5 € anticipada i 7 € a taquilla
Venda d'entrades

Places limitades amb inscripció prèvia a: https://capsademusica.com/wp/entrades220522/. Venda d'anticipades en actiu fins a les 20:00 h del dijous dia 19 de maig

Organitzat per
Associació Músics Tarragona

Capsa i Music Club / Kid A dels Radiohead

Una activitat formativa i de col·loqui amb aquesta història que comença l'any 1997 amb OK Computer. Fins llavors els anglesos Radiohead, havien publicat dos àlbums de guitarres intenses i s'havien col·locat a la zona alta del rock alternatiu britànic. El seu tercer treball era més ambiciós, misteriós i compromès. Però l'any 2000 havia de ser un any de canvi per tot i per a tots. Més enllà del més estrictament musical, que va ser enorme, la revolució verdadera de Kid A es va produir a l'àmbit de la indústria. Van decidir marcar les seves pròpies regles, pel que van revolucionar-ho tot. Per conèixer molt més dels Radiohead i d'aquest gran àlbum, vine i participa d'una experiència formativa per als més melòmans!

Què
Música
Quan i on
27/05/2022 20:00 a 21:30
Preu
Gratuït
Venda d'entrades

Gratuït amb consumició mínima. Places limitades amb inscripció prèvia fins a les 18:00 h del dia 27 de maig a: https://capsademusica.com/wp/entrades270522/

Organitzat per
Associació Músics Tarragona

La novena de Beethoven / Béjart Ballet Lausane i Tokio Ballet (2014) Maurice Béjart

La monumental celebració de la germandat de Beethoven convertida en una coreografia titànica per Maurice Béjart.
Cinquanta anys després de la seva estrena, el 2014, el Béjart Ballet Lausanne, el Tokio Ballet i l'Orquestra Filharmònica d'Israel, dirigida per Zubin Mehta, van unir esforços per ajuntar 250 artistes per remuntar l'emblemàtica Novena de Béjart.

La filmació ens porta al cor de la música i la dansa en un escenari immens dibuixat com una pista d'atletisme.
Després d'una solemne introducció teatral a càrrec de Gil Roman (director de la companyia de Béjart), la coreografia es converteix en un homenatge a totes les cultures i, alhora, en un missatge subliminal: la música i la dansa ens uneixen. Des de les estrelles de la companyia –Elisabet Ros, Julien Favreau, Oscar Chacón o Kathleen Thielman– fins a l'últim membre del cos de ball o el cor, ballarins i músics transmeten una alegria de viure tan gran que és difícil resistir-s'hi.

Què
Música
Quan i on
03/05/2022 18:30 a 20:00
Preu
6 €
Venda d'entrades

Entrades a CaixaForum 

Organitzat per
CaixaForum de Tarragona

Jaume Plensa, ¿Puedes oirme? / Pedro Ballesteros, 2022, Espanya, VO

El documental ens convida a recórrer tot el planeta a través de l'escultor Jaume Plensa per descobrir com l'art pot transformar la nostra manera de veure, viure i estar en el món.

Què
Cinema
Quan i on
12/05/2022 19:00 a 20:15
Preu
6 €
Venda d'entrades
Organitzat per
CaixaForum de Tarragona

Los increibles / Brad Bird, 2004, EUA, Vose

En Bob i la Helen Parr porten una vida còmoda, però avorrida, tot i que guarden un secret... i és que anys enrere eren superherois, coneguts com a Mr. Increïble i Elastigirl.

Retirats amb unes noves identitats i tres fills, la monotonia es trenca quan en Bob rep una trucada per tornar a posar-se el vestit de superheroi, en una missió situada en una illa remota.

Què
Cinema
Quan i on
14/05/2022 17:30 a 19:00
Preu
5 €
Venda d'entrades
Organitzat per
CaixaForum de Tarragona

El trencanous / Ballet estatal de Berlín (2014)

Un regal encantat s'endú una nena d'aventures durant la nit de Nadal. Inspirat en un conte d'E. T. A. Hoffman i l'adaptació d'Alexander Dumas, el ballet explica la història de la Clara i la joguina que li ha regalat el seu misteriós padrí, Drosselmeier.

Una obra interpretada per infants i adults perquè tothom en gaudeixi, des del més menut fins al més gran. Amb la música evocadora de P. I. Txaikovski, viatgem des de la calidesa d'una casa victoriana fins al regne de les llaminadures, passant per una de les obres magistrals de la dansa, el Vals dels flocs de neu.

Què
Dansa, Música
Quan i on
17/05/2022 18:30 a 20:20
Preu
6 €
Venda d'entrades
Organitzat per
CaixaForum de Tarragona

Relat amb il·lustracions

"Història de Pinkas, el jueu genuí" amb música de KAPEDAMO: "La vertadera història del Jueu Genuí" narrada per un dels grans escriptors polonesos, Stanislaw Vincenz, a partir de documents antics.
L'acompanyarem amb músiques de la regió dels Carpats i de la conca del Danubi, incloent-hi peces de la música gitana i jueva. (Il·lustracions de Pepe Gómez Moluco).
La història comença als Carpats, fa un munt d'anys, en un poblet petit i pelat d'una regió que antany va ser l'Atlàntida eslava, una cruïlla de pobles i cultures".

Què
Música, Teatre
Quan i on
08/05/2022 18:30 a 20:00
Preu
5 €
Organitzat per
Ateneu de Tarragona

48è Aplec de la sardana a la ciutat de Tarragona

MATÍ a les 11 h i TARDA a les 16.30 h

Cobles:
Maricel - matí
Escola Municipal de música - matí
Cossetània - matí i tarda
Ciutat de Cornella - tarda

Què
Dansa
Quan i on
08/05/2022 11:00 a 17:30
Preu
Gratuït
Organitzat per
Casal Tarragoni
Hi col·labora
Ajuntament de Tarragona, Diputació de Tarragona, Port de Tarragona, Generalitat de Catalunya entre d'altres

Presentació-xerrada amb l'escriptora Dolors Ollé

L'acte el conduirà Òscar Matínez Dolcet, president de l’associació cultural Etcètera.

Què
Xerrades i congressos
Quan i on
05/05/2022 20:15 a 21:15
Cafè-Bar La Guayaba
Preu
Gratuït
Organitzat per
Associació Cultural ETC
Hi col·labora
La Guaiaba

Primer concert commemoratiu dels 20 anys de la fundació del Cor Jove de la Schola Cantorum dels Amics de la Catedral.

20 de maig, concert a la Catedral per commemorar els 20 anys de la fundació del Cor Jove de la Schola Cantorum dels Amics de la Catedral.

Cor l'Àncora
Coral Concordie
Cor Jove de la Catedral

Què
Música
Quan i on
20/05/2022 20:00 a 21:30
Catedral de Tarragona
Preu
Gratuït
Venda d'entrades

Més informació a acatedra@tinet.cat

Organitzat per
Amics de la Catedral

Rutes de Swing i Dixie

Amb motiu del Festival de Dixieland de Tarragona, la música de la Stromboli Jazz Band recorrerà els carrers comercials i acabarà a les 20 h amb una ballada de l'associació TGN Swing a la Rambla Nova, davant del Teatre Metropol.

Realitzades per "Stromboli Jazz Band" i "Wild Cherries Dixie".

Què
Música
Quan i on
13/05/2022 18:30 a 20:00
Preu
Gratuït
Organitzat per
Regidoria de Comerç
Hi col·labora
TgnSwing

Rutes de Swing i Dixie

Amb motiu del festival de Dixieland de Tarragona, la música de la Stromboli Jazz Band, recorrerà els carrers comercials i acabarà a les 13 h amb una ballada de l'associació TGN Swing al Mercat de la Pagesia (plaça dels Carros).

Realitzades per "Stromboli Jazz Band" i "Wild Cherries Dixie".

Què
Música
Quan i on
14/05/2022 11:30 a 13:00
Preu
Gratuït
Organitzat per
Regidoria de Comerç
Hi col·labora
TgnSwing

Mi acorde secreto

Una vella i misteriosa maleta apareix a l'escenari. Al seu interior, oblidats, hi són alguns objectes i un diari personal. La seva lectura donarà pas a un apassionant viatge al passat.
Espectacle teatre-musical de la mà de l’atraient narrativa de Mayelen Fouler (escriptora) i la força de la veu i la guitarra de J.J. White (compositor, músic, cantant i pintor).

Què
Teatre, Música
Quan i on
19/05/2022 19:00 a 20:00
Mama TÀLEM, c/Major 4
Preu
10 €
Organitzat per
Katarzyna Krupka Kaminska

Concert Líric "Cançons de sempre"

Amb motiu del 7è Centenari Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre, us convidem al concert líric "Cançons de sempre".
Agustí Roma i Magí Capdevila al piano oferiran un concert ple d'amor i sentiments.

Què
Música
Quan i on
27/05/2022 20:00 a 21:30
Preu
Gratuït
Organitzat per
Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre
Hi col·labora
Afepasa

Paco y Maite "Hasta que la muerte nos separe"

Paco i Maite són dos cordovesos que gràcies al seu humor ens han fet passar aquesta pandèmia de la millor manera possible i han omplert les xarxes amb la seva gràcia.
Ara tens l'oportunitat de veure'ls en directe al seu show «Hasta que la muerte nos separe» a la seva gira 2022.
Durant l'espectacle ens parlaran del dia a dia d'una parella i on no faltarà el seu toc tan especial.
Per a tots els públics.

Què
Teatre
Quan i on
20/05/2022 21:00 a 22:20
Preu
17 €
Venda d'entrades
Organitzat per
El Palau (Palau Firal i de Congressos de Tarragona)
Hi col·labora
Ajuntament de Tarragona i Tarragona Turisme

Tribut a "El rey León" [Espectacle suspès]

SUSPÈS

La sabana africana és l'escenari on tenen lloc les aventures de Simba, un petit lleó que és l'hereu del tron. Tot i això, en ser injustament acusat pel malvat Scar de la mort del seu pare, es veu obligat a fugir i deixar enrere el seu passat. Durant el seu desterrament, es fa amic de Timón i Pumba, els narradors d'aquesta història. Simba, ple de valor i acompanyat per Nala, la seva amiga de la infància, intentarà tornar per recuperar el tron ​​i tornar la pau al regne.

Què
Teatre, Música
Quan i on
22/05/2022 12:30 a 14:00
Preu
18 €
Venda d'entrades
Organitzat per
El Palau (Palau Firal i de Congressos de Tarragona)
Hi col·labora
Ajuntament de Tarragona i Tarragona Turisme

Tribut musical a "Anastasia" [Espectacle suspès]

SUSPÈS

Tribut musical a "Anastasia" t'espera al Palau Firal i de Congressos de Tarragona el pròxim 22 de maig. Gaudeix de les músiques i la posada en escena d'aquesta història.

Què
Teatre, Música
Quan i on
22/05/2022 19:00 a 20:30
Preu
20 €
Venda d'entrades
Organitzat per
El Palau (Palau Firal i de Congressos de Tarragona)
Hi col·labora
Ajuntament de Tarragona i Tarragona Turisme entre d'altres

Concert de Moira Dúo

Concert acústic de Moira Dúo.

Què
Música
Quan i on
20/05/2022 20:00 a 21:30
Los 7 Pecados, c/ Trafalgar 3
Preu
Gratuït
Organitzat per
Los 7 Pecados

Concert de primavera, Coral de la URV

Obres per cor i piano:
L Bernstein, West side story; Lili Boulanger, sous bois; C Taltabull, Comiat de l'ànima; M. Oltra, tres canciones de amor (Garcia Lorca).
Coral de la URV: direcció Montserrat Rios, piano: Miquel Massana, solistes: Albert Cid, Judith Sànchez, Joan Carvajal, Ignasi Casas, Montserrat Duat.

Què
Música
Quan i on
23/05/2022 21:00 a 22:15
Preu
Gratuït
Venda d'entrades

Per a més informació en aquest correu electrònic: montserrat.rios@urv.cat

Organitzat per
Coral de la URV

Voramar 2022 - Inspira

Voramar és un cicle sensorial. D'una banda, una proposta íntima destinada a un públic reduït per tal de gaudir d'un espectacle musical, exclusiu, íntim, acollidor, amb un marc incomparable, que anirà acompanyat del tast d'un dels vins de la nostra D.O. més propera.
Jordi Lanuza és l'ànima d'Inspira, tot un grup de culte de l'escena barcelonina.

Què
Música
Quan i on
20/05/2022 21:00 a 22:30
Preu
Gratuït
Venda d'entrades

Tots els concerts són gratuïts amb invitació que s'haurà d'adquirir per la plataforma entradium 

Organitzat per
Port de Tarragona

Concert de piano d'estudiants de l'ESMUC

Marta Infante i Oriol Masdeu (Professor: Rafael Salinas).

Què
Música
Quan i on
24/05/2022 19:30 a 21:00
Organitzat per
Ajuntament de Tarragona

3a Mostra artística Expressa't

El Moll de Costa presenta onze actuacions en la mostra 'Expressa't'.

La tercera edició de la mostra acull les actuacions artístiques d'escoles de dansa, musicals i de teatre.

Divendres 27 de maig

 • 18 h - Adele acadèmia de dansa 
 • 19 h - Yamaha Music School Tarragona
 • 19:45 h - Agrupació Coral Serrallo
Què
Dansa, Música
Quan i on
27/05/2022 18:00 a 20:45
Preu
Gratuït
Organitzat per
Port de Tarragona

3a Mostra artística Expressa't

El Moll de Costa presenta onze actuacions en la mostra 'Expressa't'.

La tercera edició de la mostra acull les actuacions artístiques d'escoles de dansa, musicals i de teatre.

Dissabte 28 de maig

 • 11 h - Urban Style (Escola de ball Mireia Samper)
 • 11:45 h - Ballet Amaia Dorronsoro
 • 12:30 h - Escuela de danza África Aguilar
 • 18 h - El Taller centre de dansa
 • 18:45 h - Art i flamenc
Què
Dansa, Música
Quan i on
28/05/2022 11:00 a 19:45
Preu
Gratuït
Organitzat per
Port de Tarragona

3a Mostra artística Expressa't

El Moll de Costa presenta onze actuacions en la mostra 'Expressa't'.
La tercera edició de la mostra acull les actuacions artístiques d'escoles de dansa, musicals i de teatre.

Diumenge 29 de maig
11 h - Nova escola de la Banda Unió Musical de Tarragona
11:45 h - Escola de dansa Dansart Pilar Merle
12:30 h - Totteatre: So

Què
Música, Dansa, Teatre
Quan i on
29/05/2022 11:00 a 13:30
Preu
Gratuït
Organitzat per
Port de Tarragona

Nit andalusa amb d'Bohemia

Nit andalusa amb concert del duo d'Bohemia.

Què
Música
Quan i on
27/05/2022 21:00 a 23:00
Los 7 Pecados (c/Trafalgar, 3-5, El Serrallo)
Organitzat per
Los 7 pecados Tarragona

Tast concert musical i Contacontes per adults

Conducció de l'acte a càrrec de: Ramon Roselló, soci i responsable de la Vocalia de Lletres de l'Ateneu. La intervenció dels socis i sòcies:

 • Esteve Galindo: xerrada "Dones il·lustres i reflexions"
 • Ramon Roselló: "Utopia: un conte de cada dia""
 • Jaume Moix: "A la fi, tot arriba", narració
 • Anna Aguilar: "El rescat", petit monòleg
 • Josep Romeu i Aurora Jaro: "La vida es bella" i Emociones", piano i veu
Què
Lletres, Música
Quan i on
28/05/2022 18:30 a 20:00
Preu
Gratuït
Organitzat per
Ateneu de Tarragona

Mi acorde secreto

Història basada en la vida de Leonard Cohen.

Text de: Mayelen Fouler, veu i guitarra: J.J. White, direcció: Vicente Cañón.

Què
Teatre, Música
Quan i on
29/05/2022 18:00 a 19:30
Preu
5 €
Organitzat per
Ateneu de Tarragona

La dansa arriba als carrers

La conselleria de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona proposa als clubs i escoles de dansa que surtin a ballar al carrer demà dijous 26 i divendres 27, de 18 a 20 h, per dinamitzar la ciutat i afavorir l'activitat comercial.
La ciutadania podrà gaudir de les exhibicions dels ballarins i ballarines de la nostra ciutat, a la Rambla Nova i a la plaça Corsini, i les persones interessades a ballar podran fer-ho soles o en grup, amb un màxim de 8 persones, i durant no més de vint minuts.
Aquesta nova acció es programa en paral·lel a l'acte Expresa't que organitza el Port de Tarragona i el Concurs Nacional de Dansa que acull aquest cap de setmana el Palau de Congressos i que reuneix 700 participants, ballarins i ballarines de diferents punts de l'Estat Espanyol.

Què
Dansa
Quan i on
26/05/2022 a 18:00 a
27/05/2022 a 20:00
Preu
Gratuït
Organitzat per
Conselleria de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona
Segells de reconeixement d'administració oberta