Esteu aquí: Inici Cultura i festes Agenda 2022 Març Escoles a la Capsa / STO + Mèmp Cercle de percussió

Escoles a la Capsa / STO + Mèmp Cercle de percussió

Escoles a la Capsa és una de les accions que aporten més singularitat al projecte d'activitats de l'aMt a la Capsa de Música. Sabem per l'experiència que tenim, de la capacitat del projecte per la creació de nous públics i per permetre la interacció directa entre músics i infants i nois/es.
Amb el servei de teràpia ocupacional SOLC portem una feina continuada durant cada temporada per a veure de primera mà i avaluar els recursos i l'aplicació amb ells que té la música. Recordem que és un centre d'atenció diürna que té com a finalitat oferir un marc de suport a persones que, un cop finalitzada la seva etapa escolar, i per les seves particularitats de funcionament cognitiu (dèficit intel·lectual), mostren limitacions per afrontar amb autonomia suficient els requeriments de la vida social i laboral adulta. En aquest sentit, el STO realitza una funció habilitadora mitjançant l'oferiment de situacions de treball que estimulen de manera funcional les seves habilitats, competències motrius, cognitives, afectives i socials per tal d'aconseguir el grau més gran possible d'autonomia personal en la realització dels hàbits quotidians de la vida diària, en les relacions socials i en la integració amb l'entorn comunitari.

Un Cercle de Percussió, és una activitat inclusiva que esdevé un espai on poder compartir i comunicar-se amb un mateix i els altres participants a través de la música. L'activitat està dinamitzada per un facilitador que afavoreix la interacció del grup el qual acredita una àmplia formació musical i docent i també una àmplia i diversa carrera en el món de la interpretació, i sobretot de la dinamització de cercles de percussió.

Escoles a la Capsa / STO + Mèmp Cercle de percussió
Què
Música
Quan
07/03/2022 12:00 to 14:00
Localització
Organitzat per 
Capsa de Música
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta