Esteu aquí: Inici Cultura i festes Agenda 2022 Març "La reina de Nueva York" dins del cicle Mirades

"La reina de Nueva York" dins del cicle Mirades

El cinema i el periodisme comparteixen sovint un mateix interès per descriure la realitat que ens envolta, ja que tenen l'objectiu d'ordenar una narració que li doni sentit. Al llarg de la seva història, el cinema s'ha fixat sovint en els mitjans de comunicació des de l'admiració o des de la crítica. Periodistes, reporters i directius han estat descrits algunes vegades com una versió moderna dels cavallers medievals, paladins de la justícia que desemmascaren els tripijocs dels poderosos, però també moltes altres, com personatges tèrbols i cobdiciosos, disposats a explotar els aspectes més morbosos de l'actualitat per obtenir l'exclusiva que els doni fama i audiència.
En aquest cicle, repassarem algunes de les millors pel·lícules centrades en els reptes que planteja el fet de voler mantenir ben informada una societat.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

"La reina de Nueva York" dins del cicle Mirades
Què
Cinema
Quan
20/03/2022 19:00 to 21:00
Localització
Telèfon de contacte
977 296 600
Preu
6 €
Venda d'entrades / Inscripcions

Es podran adquirir una hora abans de cada passi al vestíbul de l'Auditori Diputació. Es poden sol·licitar descomptes per a col·lectius vulnerables. No es farà reserva prèvia.

Organitzat per 
Diputació de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta