Esteu aquí: Inici Cultura i festes Agenda 2022 Mèdol Centre d'Arts contemporànies Cabosanroque “Dimonis. Ex-orcismes i in-orcismes de Verdaguer”

Cabosanroque “Dimonis. Ex-orcismes i in-orcismes de Verdaguer”

Cabosanroque torna a Tarragona amb una de les peces més celebrades: Dimonis. l’inclassificable duet d’art sonor format per Laia Torrents i Roger Aixut ens presenten una obra polifònica on l’espectador acaba formant part d’una altra obra que el conté.

Partint de les llibretes escrites per Jacint Verdaguer mentre assistia a sessions d’exorcismes en un pis de Barcelona, “Dimonis” és una aproximació al Verdaguer més desconegut i allunyat de l’èxit literari. I el resultat és una gran instal·lació multidisciplinària, sonora i plàstica, que es visita a través d’un recorregut per les diferents habitacions del pis. Una manifestació artística integrada per 10 dispositius.

A través d’una cerimònia sonora i visual, amb intervencions enregistrades del cantaor Niño de Elche i la bailaora i coreògrafa Rocío Molina, entre altres, els espectadors són objecte d’una coreografia orquestrada suaument, i completen l’obra en passar de ser subjectes passius a objectes actius

“Dimonis. Ex-orcismes i in-orcismes de Verdaguer” té una durada de 40 minuts amb passis a les hores en punt en grups de 20 persones.
 

Horaris

  • Divendres: de 17 a 21 h
  • Dissabtes: de 10 a 14 h i de 17 a 21 h
  • Diumenges: de 10 a 14 h

 

L‘accés al Mòdul 6 es realitza per l'avinguda Vidal i Barraquer, a l'extrem de l’antiga fàbrica situada a la cantonada amb l’avinguda Ramon i Cajal.

 

⚠️ Són passis molt limitats, reserva només el dia que segur hi podràs assistir.  Reserva la teva plaça indicant, en el dia escollit, a quina hora pots assistir al següent enllaç: https://forms.gle/vZFoSRHB8Nyjw2QL6

 

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Cabosanroque “Dimonis. Ex-orcismes i in-orcismes de Verdaguer”
Què
Exposicions, Art
Quan
19/11/2022 a 19:00 a
17/12/2022 a 20:30
Programació
Mèdol. Centre d'Arts Contemporànies de Tarragona
On
Mòdul 6 Espai Tabacalera
Preu
Gratuït
Organitzat per 
Mèdol Centre d’Arts Contemporànies de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta