Esteu aquí: Inici Cultura i festes Agenda 2022 Mèdol Centre d'Arts contemporànies Presentació del catàleg de La coentor

Presentació del catàleg de La coentor

El passat estiu esentades en aquella exposició. La presentació tindrà lloc el proper divendres 2 de desembre, a les 19 h, a la Sala Plana de Casa Canals.

De l’11 de juny al 25 de setembre, La coentor va apropar el visitant al folklore contemporani de l’artista canareu, tot proposant que s’endinsés sense condicionants en una obra multidisciplinar, que anava des de la pintura la dibuix, de la instal·lació al brodat, amb un paper important també per a la ceràmica. El catàleg, obra de la comissària Gabriel Virgilio Luciani, recull tant les obres que es van poder veure a les Golfes de Casa Canals com els “fetitxes” que es van exposar a la Planta Noble. Així mateix, dedica també un espai a la ceràmica que es va exposar al Museu d’Art Modern de Tarragona (MAMT).

La coentor va ser concebuda com una antologia no antologia de Forcadell, un homenatge no homenatge al poble d’Alcanar, un recorregut per un art que es rebel·la contra les etiquetes i on s’hi troben elements d’un art brut pop i contemporani.

Presentació del catàleg de La coentor
Què
Art
Quan
02/12/2022 19:00 to 20:00
Programació
Mèdol. Centre d'Arts Contemporànies de Tarragona, Nadal
Localització
Organitzat per 
Mèdol Centre d’Arts Contemporànies de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta