Esteu aquí: Inici Cultura i festes Agenda 2022 Novembre Històries que conten

Històries que conten

Una de les conseqüències de contar històries és que la gent (públic, amics, amigues, escriptors, escriptores...) de vegades et regala alguna.

Desafiant a les bones maneres (segons les quals regalar alguna cosa que et van regalar no és de bona educació), però sent fidel a la tradició mediterrània (on qualsevol cosa que és contada passa a ser de domini públic) va sorgir "Històries que conten". Una sessió que sempre és, i aquesta també ho serà: única, irrepetible.

Les històries, tan arrelades en la literatura com en la cultura popular, així com si són tradicionals, poètiques, actuals, radicals, anecdòtiques, surrealistes, excèntriques... contades infinitament, lluitaran entre si buscant els desitjos del públic, instigant la voluntat del narrador, nedant en l'energia de la nit i, pugnant com els espermatozoides, algunes ens penetraran l'ànima com si fora la primera vegada que són contades, i les "primeres vegades"... no s'obliden mai.

El 23 de novembre, deixa't seduir per les històries de @domingo.chinchilla.nebot amb les HISTÒRIES QUE CONTEN, al @espai_nautilus!

És IMPRESCINDIBLE reservar la vostra entrada, per motius d'aforament i per a evitar que els interessats us quedeu sense plaça. Notifiqueu a l'Espai Nautilus la vostra assistència: via telefònica/whatsapp (tel. 722 448 675) o personalment al c/Reding, 9 baixos de Tarragona.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Històries que conten
Què
Xerrades i congressos
Quan
23/11/2022 19:30 to 20:30
Localització
Telèfon de contacte
722 448 675
Preu
10 €
Venda d'entrades / Inscripcions

Per telèfon o personalment a l'Espai Nautilus

Organitzat per 
Espai Nautilus - Domingo Chinchilla
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta