Esteu aquí: Inici Cultura i festes Agenda 2022 Novembre La felicitat té futur? Una agenda de canvis possibles per al 2050

La felicitat té futur? Una agenda de canvis possibles per al 2050

En temps d'inquietuds i d'amenaces, pensar sobre la felicitat present i futura pot semblar una trivialitat gairebé ofensiva. Però és just en situacions de conflicte quan, individualment i col·lectivament, es requereix un esforç per ajudar a dissenyar la possibilitat de crear escenaris realistes per tenir les millors vides, tant per a les generacions actuals com per a les futures. En aquesta conferència, l'expert Carmelo Vázquez Valverde ens en parlarà sota el suggeridor títol "La felicitat té futur?".

Gràcies a ell coneixerem l'evidència científica que hi ha sobre la possibilitat que, després del trauma i les dificultats, hi pugui haver creixement i millores en la vida de les persones i les societats en conjunt. Amb aquests antecedents podem fer algunes prediccions realistes i assolibles sobre canvis necessaris a la nostra societat, en àmbits tan centrals com l'educació o la salut mental. Pensar en el futur mai no ha estat tan necessari, i per afrontar-lo necessitem les millors eines d'anàlisi i de saviesa possibles.

A càrrec de: Carmelo Vázquez Valverde, catedràtic de Psicopatologia a la Universitat Complutense de Madrid. Professor visitant a la Universitat de Califòrnia i a la de Harvard. President de la International Positive Psychology Association i president de l'Àrea de Psicologia de l'Agència Estatal d'Investigació (AEI). 

Crèdit imatge: Manuel Álvarez Junco, dissenyador gràfic, professor de Belles Arts a la Universitat Complutense de Madrid.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

La felicitat té futur? Una agenda de canvis possibles per al 2050
Què
Xerrades i congressos
Quan
28/11/2022 19:00 to 20:00
Localització
Preu
6 €
Venda d'entrades / Inscripcions
Organitzat per 
CaixaForum
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta